otobüste bigün başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum.. .
bi gün özel halk otobüsünde inatla iniş noktasına ilerlemeye çalışıyorum.. .
otobüs çok kalabalık ve orta sırada bi yerlerde 3 veya 4 genç yüksek sesle, topluma bizde burda varız gibisinden delikanlılıklarını ispatlamak için, yüksek sesle konusuyorlar.. ..
önlerden bi yerden koparak gelen bi amca çocukların başına dikiliyor. amca yer istiyo belli. ama gençler de delikanlı ya amcaya yer vermeyecek.
2 dk 3 dk derken amcanın sinir katsayıları zıplamış artık elindeki bastonu yere vuruyor ki yer istediği belli olsun;
TAK TAK.
gençlerden biri amcayı bozacak
"beyamca o bastonun ucuna bi lastik çaksaydın şimdi böyle gürültü yapmazdı"
beyamcada gayet sinirli
"babanda 5 dk daha kendini kassaydı şimdi sen burda olmazdın"
sonra bütün otobüste bi sessizlik....
bozulana iki çaay
diyeceğim o ki var toplumda ezikliğini hareketlerine vurmuş insanlar aslında hiç gerek yok böyle hareketlere
Ya benim bildiğim öyle değildi o lastiği baban taksaydı olacak o
valla kardeş, kulağımla duydum yazdım
Ben bu fıkrayı duydum ama arkın dediği gibi lastikli versiyonu olacaktı. Yaşlı amca nette takılmayı seviyor anlaşılan.
ben bu olayı çok öncedende duymuştum... demekki dejavu olmuş..
şimdi sen bu olayı bizaat gördün yaşadın tanık mı oldun yani. malesef bu senin yaşadığın bir olay değil bu bir fıkra forumda birçok kez de verildi.
oluyor ya mıllet gelıyor bunları okuyor sırf etraftakılerı guldurmek ıcın aynısını dıyor ama karsılıgında cok kotu bozuluyor
quote:
Orjinalden alıntı: 2k1f
valla kardeş, kulağımla duydum yazdım
Vay otobüsteki amca alıntı yapmış o zmn becerememiş ama tam
coq zuper
foruma gireli olmuş 5 gün olay geçeli olmuş 4 sene komiklik yapacak olsam bel altı fıkra anlatırdım heral
Çalıntı!!! Utanmadan bide bugün yaşadığım bi olayı anlatıcam diyo !!! Sonrada Valla kulagımla duydum yazdım diyo ayıp ayıp !!
Nerden biliosunuz yaşamadını. Belki de yazanlar da o otobüslerdekileren duymuştur. Belki de amca bu olayı duymuştur forumda , otobuste uyulamıştır
quote:
Orjinalden alıntı: FireGlavieTr
Çalıntı!!! Utanmadan bide bugün yaşadığım bi olayı anlatıcam diyo !!! Sonrada Valla kulagımla duydum yazdım diyo ayıp ayıp !!
dikkatli oku arkadaşım bi gün yazıyor orda...
tekrar söylüyorum:
"bu olay yenimahalle-5000evler otobüsünde geçiyor... kulaklarımla şahit olduğum bi olaydır... . "
CUK !
quote:
Orjinalden alıntı: Sayid Jarrah
CUK !
cuk değil cukka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme