Şimdi Ara

babanız gragas master

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık durumları e+flash kombosu kullanılabilir veya kullanılamaz olarak ikiye ayırmış bulunmaktayım. sonunda kill varsa ve oyunun early safasındaysak acımam, kombomu kullanırım.
    Botumu titreşim efsununa geliştiririm ki daha çok e+flash yapabileyim.
    Mor çarp(izci yeli) kullanın, gragas için gerekli(öyle ki her camp için cdsi geldikçe 3 skillinizi de kullanıyorsunuz, bu da bize maximum mana harcatıyor. tabi pasifinizi devreye sokmak için de mana harcıyorsunuz. ayrıca pasiften gelen iyileşme ile ormandan canınız azalmadan çıkacağınızı düşünmeyin).
    Onun dışında sorularınız varsa alayım.

• Helal.
  • Oyunuma gelen gragas jungle'lar hep feedliyor
  • Şu aralar skarner varken pek tercih etmiyorum ama op olduğu zamanlarda çok oynadım. Hem hasarı var hemde aşırı tanklayabiliyor. Wsu op zaten. Tekrardan gragas oynamaya başlarım sanırım.
  • Sayende gragas oynayarak çilingir oldum eyvallah yararlı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı konu
  • Tbf den skin de geldi ohh gragas alayım da rankedda skin deneyip feedliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu gereksiz komboyu sevmeyen bi ben miyim la? zaten e tutacağı herife bile flash atıyorlar artık
  • Mide flashsız zor oluyo %90 minion block yiyorsun.Ayrıca asıl olay flasha flashla cevap verebilmek taikki ve rawbin çok iyi yapıyor trde.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thablion -- 28 Ağustos 2015; 19:06:14 >
  • Eğer bir gragasın ap jungle eşyası aldığını görürseniz korkmayın, o tam bir lowdur.

e+flash ve doğru bir ulti atmasını da beklemeyin ayrıca.

• Hll
  • gragasın e'si gösterdiği menzilden çok az daha ileri gidiyor. e'nin menzilini tam kestiremeyen adam oynamasın zaten. fakat e+flash durumu baya işlevsel doğru kullanıldığında.
    anlamayanlar için şurda anlatmaya çalıştım.http://sketchtoy.com/65801472 şimdi gragas e'sini kullanıp ileri gidebildiği kadar gittikten sonra (yalnız e'yi tamamlamaması lazım yoksa stun atmaz) flash atarak sonda çizdiğim noktalara gidip oradaki birimlere stun atar. tabi noktaların sayısı çok daha fazla normalde birkaç tanesini çizdim.
    bu arada konuya hiç soru gelmemiş şaşırdım.
  • Thablion kullanıcısına yanıt
    hocam xhmitinin na lcs finalindeki ve iwdnin tip maçında yaptığı flash e kombosunu izleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: intervention

gragasın e'si gösterdiği menzilden çok az daha ileri gidiyor. e'nin menzilini tam kestiremeyen adam oynamasın zaten. fakat e+flash durumu baya işlevsel doğru kullanıldığında.
    anlamayanlar için şurda anlatmaya çalıştım.http://sketchtoy.com/65801472 şimdi gragas e'sini kullanıp ileri gidebildiği kadar gittikten sonra (yalnız e'yi tamamlamaması lazım yoksa stun atmaz) flash atarak sonda çizdiğim noktalara gidip oradaki birimlere stun atar. tabi noktaların sayısı çok daha fazla normalde birkaç tanesini çizdim.
    bu arada konuya hiç soru gelmemiş şaşırdım.

Tövbe estağfirullah bu ne böyle kardeşim utanmıyor musun böyle bir şey çizmeye.

• flash+e lerin haricinde attığı her ulti mükemmeldi adamın ya, botta inhibitör kulesinin ordaki hele. adam 100-200 canla ölmedi fakat b de atmadı doğru zamanı bekleyip ultisini attı wildturlela birini içeri aldı, sonra da dlift penta attı zaten.
  • Ulti tuttururken zorlanıyorum nasıl aşarım!!!

• Sucuklu Aşure kullanıcısına yanıt
    Hocam bi link bulamadım o maçlardan varsa atabilir misin?

• ilk olarak r'yi otomatiğe alma, normal kullan. ulti atarken menzili görerek at. zamanla ultinin menzili, varilin gidiş hızı vs. kavrarsın. ondan sonra r'yi normale alabilirsin veya öyle devam edebilirsin. şahsen benim tüm tuşlarım otomatikte fakat menzili görmem gerektiğinde tuşa basmadan önce shifte de basıp menzilini görüyorum(bende öyle ayarlı varsayılan öyle mi emin değilim.).
  • bravo bir adet altın YAAAAAAAAAAAAAAAĞDANLIK KAZANDINIZ
  • Thablion kullanıcısına yanıt
    http://youtu.be/uKnMpdRRkOI

hocam bunu bulabildim sadece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.