logan fiyatına clio. bir şeyin yan ürünü düşük kalitesi yerine kendisi hemde nerdeyse aynı fiyata...
Birdede Tata diye bir otomobil var. Hindistan malı. Belki düşünürsünüz
hocam baktım araca ama inan bana babana kastın yoksa hani servet sahibi felanda ölsün servette bana kalsın demiyorsan alınacak araç değil.
quote:
Orjinalden alıntı: ebuyukdemirci
hocam baktım araca ama inan bana babana kastın yoksa hani servet sahibi felanda ölsün servette bana kalsın demiyorsan alınacak araç değil.
chevrolet kalos alın.
en uygunu marea.
en uygun marea 2006 modelini bayilerinin elinde varsa kacirilmaz bi firsat olur hele birde vip modeli ise
1.2 Calos HB veya Sedan olabilir.
sıfır demeseydin, babana yakışan babalar gibi bir otomobil tavsiye ederdi. örneğin Carisma
marea 24.000 ytl hocam...
babana ne aldın peki
quote:
Orjinalden alıntı: A380
babana ne aldın peki
bir ay daha bekleseydin de yıldönümünde hortlatsaydın
Babana sienamı ne ondan alın albea sanırım.
fiat mareaların sıfırı çıkıyomu?
kısıtlı bütçe ile 0 km hayal etmek kaliteyi düşürür..
Accent era alınabilir ama biraz pazarlık yapmanız lazım bide öğretmen indirimi yapıorsa hyndai tam olur.
2. el al honda cıvıc 2004 mükemmel temiz araçları var 1 4 klima hava yastığı abs süspansiyon ve sağlamlığı yeter kalos marea arabamı cıvıcın yanında
babaya alınacaksa siyah bir rolls royce phantom iyi gider, şöförde lazım tabi:D ,
şaka bi yana 97-2004 s40 öneriirim
***DAIHATSU SIRION 21.250 YTL*** ABS + EBD Destekli Klima Radyo-CD Çalar Hava Yastıkları (Sürücü + Yolcu) Yan Hava Yastıkları Yükseklik Ayarlı Elektro Servo Direksiyon Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Immobilizer Elektirikli Ön Camlar Elektirikli Arka Camlar Elektirikli Yan Aynalar Ön Kafalıklar Arka Kafalıklar 3. Fren Lambası Arka Cam Buğu Çözücü Arka Cam Sileceği Dijital Saat Katlanabilir Arka Koltuklar Ön ve Arka Emniyet Kemerleri Ön Koltuk Emniyet Kemeri Uyarısı Bardaklık Gövde Rengi Tamponlar Arka Sis Farı İçerden Açılabilen Yakıt Depo Kapağı Yükseklik Ayarlı Ön Farlar Çocuk Güvenlik Kilidi IsoFix Cocuk Koruma Koltuğu Bağlantısı Renkli Camlar (Yeşil) Yan Koruma Barları Güneşlik (Sürücü+Yolcu) Kaza anında Devreye Giren Benzin Kesici Kaza anında Devreye Giren 4'lü Flaşör Kaza anında Devreye Giren İç Lambalar Kaza anında Devreye Giren Kapı Kilit İptali Çakmak ve Kültablası Arka eşya cebi Dijital km sayacı Far Açık İkazı Egzoz emisyon sınıfı Euro IV
iki gun once burada birisi albea sole almis
eleman arabayi kiraliyor gundeligi 90 ytl ye yada tutturabildigine
uzuldum arabaya vallahi
neyse inceledim ic donanimi bizim loganlardan kaliteli
albea sole sanirim bizim loganlara rakip olarak cikti
fakat arabanin distap tipi cok kotu geliyor ( tabi bu goreceli ve bana gore ) ne kadara aldiniz diye sordum
21.500 ytl ye almislar 1.3 multijet motor var oldukca hesapli
yanliz donanim olarak baya bir dusurmusler
neredeyse hicbirsey yok klima disinda
bu da bir secenek
ama ben loganci oldugumdan logani tavsiye ederim tabi buda goreceli