Şimdi Ara

Babayı ilk defa ağlarken görmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
6
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam duygusal filmlerde hep ağlar ben çık gülüyom ağlayınca sonra o da gülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamı ilk kez dedesinin mezarında ağlarken görmüştüm. 24 yıl sonra mezarına gittik çok ağladı, tarifi imkansız çok kotu bir duyguydu benim için

• Hayatımda bi kere gördüm ve o günü asla unutamam sanırım, düzeltmek için elimden bi şey de gelmiyodu ve hiç o kadar çaresiz hissetmemiştim.

• üniversitenin son sınıfında okulun bitmeyeceğini bir tanıdık vasıtasıyla öğrendiğinde bana bunun ne olduğunu sordu. Ben de söylemek durumunda kaldım. Ben okulu bitireceğim ve beraber çalışacağız diye iş kurmaya ve hazırlık yapmaya çalışıyordu . Benden gerçeği duyduğunda hüngür hüngür ağlamıştı. Bu yalanı bu kadar uzun süre bizden nasıl saklarsın diye sabaha kadar hıçkırıklara boğuldu.

İnsan o zaman geleceği göremediğinden yorum yapamıyor ama gerçekten her işte bir hayır var. Hayatımızın belki de okulu zamanında bitirememe rağmen bu kadar iyi olabileceğini söyleseler inanmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Islami vibrator

quote:

Orijinalden alıntı: Poinoo

Babam dedemi 3 yasindan beri görmüyor ve bana öyle bir babalık yapıyor ki bazen onun kıymetini bilmediğimi düşünüyorum. Ailenizi sevin arkadaşlar çünkü onla ne yaparsanız yapın sizi affedet tek insanlardır. Annemi 1 kere agzımdan yanlış bir cumle cikmasi ile agllattim ve o gun kendi kahrimdan olecektim sanki.

Aynı ilişki babamla benim aramda var. Adam nasıl zorlandıysa büyürken, hiç duygulandığını görmedim.

Olay o zaten aslında duygulanıyor ama baba olduğu için her daim sert görünmeye, dik durmaya çalışıyor. Yalnızken ya da gece yattığında ne çektiğini, ne içlendiği bir o bilir. Babalar zayıf anlarını çocuklarına göstermek istemez, çünkü babadır evlatları gücünü babadan alır.

• Ben amcami görmüştüm cok kötü olmuştum bende. Oğluna ağlıyordu ot kullandığı için. Şimdi cok sukur 4 yıldır kendi isini isletiyor amca oğlu

• az önce dayımın ölüm haberi gelince öyle bir ağladı ki....
  • Babaannemin olumunde
    Ben aglayamiyorum yanliz o da ilginc. Uzuntu tarif edilemez ama aglama yok

• Ne olduysa gerçekten üzüldüm Allah yardımcınız olsun..
  • açmayın şöyle konular bizim babamız yok
  • dedem, babam 17 yaşında falanken vefat etmiş onu anlatırken gözleri sulanmıştı baya ağlamamıştı ama. bayram gelse de hayırlısıyla görsem onları özledim yav..

• Hiç görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Navy kullanıcısına yanıt
    Amin kardeşim, Başınız sağolsun
  • odiyus O kullanıcısına yanıt
    okadar gaddar taş kalpliyim diyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha görmedim, umarım görmem.

• benim yanımda hiç ağlamadı ama

halamgil diyoki babannem öldüğünde ağlamıştı.
  • Dedem öldüğün de babamın ağlayışını gördüm bayılıcam sandım çok koydu babamın ağlayışı bi köşeye cekilip bende ağlamıştım içim parçalandı resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

hush little daddy don't you cry, baby's gonna buy you a Ferrari

Now hush little baby don't u cry everything is gonna be allright.

(Mockingbird bilen birini bulmak güzel.)

Tamda Mockingbird calarken gordum mesaji bi anlik mutlu oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wargnerm06 -- 26 Eylül 2013; 16:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

benim ki sürekli ağlıyo daha dün o ses türkiye'de sakat bi kadın çıkmıştı ağladı

• Babamı amcam vefat ettiğine ağladığını görmüştüm.Yanlız amcama değilde, benim amcama ağladığımı görünce hüzünlenmiş.Çünkü amcamın yeri çok ayrıydı kalbimizde..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.