Şimdi Ara

Babel (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • film güzel. olaylar eş zamanlı gitmiyor diye anlaşılmıyor demek gereksiz.
    adam sosyal mesajları oldukça alt seviyeden vermiş. oyuncu kadrosu oldukça iyi.

son zamanlarda sinemada izlediğim diğer filmlere göre kat kat iyi bir filmdi.
  • o asyalı ne öyle ya
  • Filmin frekansı herkeze uymuyor, kaliteli bir film olduğu ortada ama benim beklentimi karşılamadı, sinemada izlenmez, dvd olarak izlenir yada divx
  • azrael_13 arkadaşa sonuna kadar katılıyorum bir filmi izlemeden önce o filmden ne beklediğinize karar vermelisiniz.sırf sizin beklentilerinizi karşılamıyor diyede filmi kötülememek lazım.
  • Filmin normal gidişi izlemeyen okumasın...

http://www.arshiv.net/arshiv.asp?id=493
  • film benimde hoşuma gitti, son derce güzel işlenmiş
  • filmi kötülemeyin,beğenmediğinizi söyleyin ama kötülemeyin...bence çok iyi bir filmi,uzun zamandır bböyle bir film izlememiştim.ayrıca benim anladığım kadarıyla japon kız kendini bec...tmek dışında normal insanlar gibi yaşama kaygısı taşıyordu.normalleşmeye çalışıyordu.gözümüzle izleyelim filmleri
  • Ben hala izleyemedim
  • film dağınık değil bir tüfeğin 4 ayrı ülke insanına nasıl sonuçlar doğruduğu anlatılıyor. iyi ama sıkıcı bir film. kızın kendi şaptırmaya çalışması da ; sağır dilsiz olması normal erkeklerin ondan kaçmasına neden oluyor ve onları çekebilmek için cinselliği deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 25 Şubat 2007; 13:25:36 >
  • Son derece sıkıcı bir film,sonunda "ee sonuç ne" diyebilirsiniz.Imdb'de iyi bir puan almış ama bence çok abartılmış bir film.Bu filmin yerine eğer izlemediyseniz Crash filmini izleyin ayrı hikayelerin nasıl birleştirildiğini görün bu filme bakmazsınız bir daha.Ayrıca o filmde anlatılanla bu filmde anlatılan arasında büyük bir fark var.Açıkçası hiç beğenmedim bu filmi zaten çok ağır ilerliyor.Kısaca tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

o asyalı ne öyle ya

Anladığım kadarıyla filmin kategori itibarıyla benzerleri çok.
  • eleştirmenlerin birlik beraberlik içinde olmalıyız atrzı amerikan milliyetçiliği yapması ile oscara bir layık gorduklei fil,

haksızda değiller hayat guzeldir filmine oscarı getirende filmin sonunda gordugumuz yapımcıların akıl ettikleri, barısı sukunueti getiren amerikan tankları değil mi
  • hayal kırklığı yaratan bir film. hatta benim için zaman kaybıydı.
  • Harika bir film bence.Bazı sahnelerin çok ağır ilerlediği doğru ama bu bile bence filmin kalitesini düşürmüyor.Filmde amerikan emperyalizmini değil paranoyaklığını gösteren sahneler var.Amerikalılara inceden inceye göndermeler var.Ben çok beğendim filmi.Bu filmden sonra akıllarında yalnızca japon kız kalanlara şaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

fiilmin japonya da geçen kısmı 18+ içeriyor. kız kendini resmen birine .... ettirmek için film boyunca uğraşıyor.Ama filmin konusu ile hiç bir alakası yok.o sahneler çok gereksiz.

bence de tamamen gereksızdı o sahneler!

bıttıgınde bende eee sonuc oldum..

ama fena sayılmas yanı ıletısımsızler uzerıne bıseyler anlatmaya calısmıs.. fasta gecen kısımlar fln guzel denebılırdı..
  • spoiler kullanmayı ne zaman öğrenecez acaba?

DH'de izlemediğim bir film hakkında yazılan yorumları okumaya korkuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

Son derece sıkıcı bir film,sonunda "ee sonuç ne" diyebilirsiniz.Imdb'de iyi bir puan almış ama bence çok abartılmış bir film.Bu filmin yerine eğer izlemediyseniz Crash filmini izleyin ayrı hikayelerin nasıl birleştirildiğini görün bu filme bakmazsınız bir daha.Ayrıca o filmde anlatılanla bu filmde anlatılan arasında büyük bir fark var.Açıkçası hiç beğenmedim bu filmi zaten çok ağır ilerliyor.Kısaca tavsiye etmiyorum.

+1 gercekten parcalanmis hikayeli bir film istiyosaniz bu filmi izleyin Crash gercekten harika bir filmdi siddetiin artik nasil bi dunya olusturdugunu muthis bir sekilde gosteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 26 Şubat 2007; 20:17:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.