Bildirim
Babel 81LVL Bowman max skill full set...
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Daha öncede satmak için başlık açmamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum. İsimden dolayı problem çıkmıştı galiba. -
ismi dışında çok gzl
sağlam chardır tavsiye ederim -
hem isim hemde 77 de demişlerdi 1 ay daha pre plus fln aldim bitirdim herseyi yine satiom -
UP -
harbi isim baya kötü İsmi burak olan birisine satman lazım -
satmak aklimda yoktu ondan burak deil baris :D -
UP -
linkler çalısmıo
burak olsa ismi ii olurdu -
oynamayıp satcagın şeye neden tekrar pre plus aldın ki
kolay satamıyacagınıda biliosun -
HAYIRLI SATIŞLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroFunClub -- 10 Mayıs 2008; 8:54:34 > -
linkler calisio aradaki - kaldirin yapcak baska bişe yoktu ondan aldim hemde ii bonus weriodu 30k sp fln ... -
Rock satmak sart deil satilmazsa devam ederim kötü char deiil gayet ii 90 a kasarim bir suru char olduu için fazla gelio hepsiyle ilgilenemiom -
Güncel -
arkadasım bu char full str degıl
venıcede charım var full str bowman ıtemlerınde str eksıgı bıle var 21k hp senınkıler cogu baktım str 4-5 mıllete melez char kakalama ^^ hemde 500 ytl wow -
full str die bişe gordun mu ? -
ve sallama biras istiosan str eksii war bowman 21k hp puahha haklisin ne diem -
UP -
quote:
Orjinalden alıntı: nispet
arkadasım bu char full str degıl
venıcede charım var full str bowman ıtemlerınde str eksıgı bıle var 21k hp senınkıler cogu baktım str 4-5 mıllete melez char kakalama ^^ hemde 500 ytl wow
glavier deki hp zaten o civarlarda ufakdan at istersen
isim o kadarda sorun degil bence. -
gizli soru ve cevabı demişsin gizli soru sende kalsın 300 ytl
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X