Şimdi Ara

BABEL de Lvl. 80 FULL STR GLAVIE..Acil ihtiyactan satılık fiyatı dusurdum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada hayırlı satışlar.inş satılır güzel char.
  • Düşüncelerini belirten bütün herkese teşekkürler.Karekter satışı devam ediyor.Tekliflerinizi bekliyorum.
  • bencede str glavie her zaman legend ve her zmana para demektır
  • Arkadaşlar fiyatı acil ihtiyactan 500 ytl ye düşürdüm.Tekliflerinizi bekliyorum.gl
  • guncellendi.
  • 200 küsür m paran var elinde 72+5 var

yorum yok
  • onuda alan düşünsün artık.para gani.
  • hakkaten alan düşünsün onuda artık.+7 mi alır kasarda som sosun mu alır düşürür mü yoksa bitane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xN -- 8 Eylül 2007; 21:09:31 >
  • Arkadaşlar satış hala devam ediyor.Bilgilerinize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa559

çar güzel biraz phy balance %108 olur hele bide +7 glavie olursa tadından yenmez ama 600 ytl biraz uçuk bi rakam

600deil 500 ayrıca itemler ve oyun parası yaklaşık 400 ytl ediyoyane itemsiz olarak düşünürsen 100 ytl ye bu çar çok iyi gerçi skill ler biraz uğraştırcak alacak olan kişiyi ama neyse
  • Elden almak istiyenler icin 19-22 arası 3 gün istanbulda yım.
  • kardes takas etmek istersen xianda 79 lvl pure int cahrım war yada xianda oyun paran warsa onlada olabilir iyi günler
  • hacı ya ayr ıayrı satsana mesala ben wizardı alrım ama bakma ayrılsa
  • Param Olsa Düşünmeden alrım hemde hiç düşünmedne herkese nasip olmaz böyle guzel char tebrikler
  • S.A kardeş çok güzel çar uygun da fiyat peki bişi sorucam balıkesirde elden satabilirim demişsin balıkesirin içinde misin ilçelerinde mi

bu arada bende erdek ilçesindeyim yakın bi mevkise bandırma gibi tanışmak isterim bende de 72 level full str fire glavier var aynı zamanda lıght 65 :) bazı ipuçlarında vardır iyi olur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dermetzler

kardes takas etmek istersen xianda 79 lvl pure int cahrım war yada xianda oyun paran warsa onlada olabilir iyi günler

takas yapmayı düşünmüyorum.saol
  • güncellendi ve fiyatı 400 ytl artık.
  • fiyat iyi ama sp az be gülüm biraz sp ihtiyacı var ben adamı kasmıcamki hiç botla uğraşamam bu aralar zaten eve pc gelmedi daha kaldı köyde ufak bi farm yap 10 k sp falan biriktir gerisini azar azar kasarak yaparım ben ama yok kasmıcam diyosan sana kalmış satıcak adam çok olur güzel bir ÇARın var senin iyi satışlar dilerim
  • KARDEŞ TAMAM ÇARIN GÜZEL AMA SP ÇOK LAZIM BEN ALMAK İSTİYORUM AMA 400 YTL ÇOK FAZLA EGER BİRAZ İNDİRİM YAPARSAN KAYDET MSNMİ: berk_sevgilim_0017@hotmail.com
  • ins.. satarsın

BABEL de Lvl. 80 FULL STR GLAVIE..Acil ihtiyactan satılık fiyatı dusurdum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.