Şimdi Ara

BABEL'DE SATILIK 85 LVL FULL İNT CHAR fiat düştüü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventgum

Acaba ilgilenilmeyecek kadar kötü bir char mı? yoksa fiyat mı pahalı? Yorum bile yazmıyor hiç kimse...Anlamadım valla ama bi daha up...

charın skill durumundan olabilir weapon skilleri yok + fire lvl ı çok yüksek alıcak kışinin yüksek ihtimal fire ı kapatması gerekicek yani masraflı olucak
  • quote:

Acaba ilgilenilmeyecek kadar kötü bir char mı? yoksa fiyat mı pahalı? Yorum bile yazmıyor hiç kimse...Anlamadım valla ama bi daha up...

char cok güzel ama alınmamasının sebebi bu olabilir
     BABEL'DE SATILIK  85 LVL FULL İNT  CHAR fiat düştüü!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

charın skill durumundan olabilir weapon skilleri yok + fire lvl ı çok yüksek alıcak kışinin yüksek ihtimal fire ı kapatması gerekicek yani masraflı olucak

İyi de neden fire i kapatıyosun ki? çar 90 fire 90 cold 90 lighting ve 30 heuksel üzere yapılandırıldı. int tank olacak yani...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

İyi de neden fire i kapatıyosun ki? çar 90 fire 90 cold 90 lighting ve 30 heuksel üzere yapılandırıldı. int tank olacak yani...

bicheonsuz int?char pvpde sadece yatar sadece nuke atarak biri öldürülmezki

• upınız lütfen...
  • charın üstündeki itemleri bulunmazken int str sinin çekip foruma koyabilirmisin bu arada goldsuz veya itemsiz satmayı düşünürmüsün?
  • up:)
  • gold ve itemsiz satmayı düşünmüyorum, çünkü dediğim gibi oyunu bıraktım, kalanlar işime yaramaz, bi de itemsiz foto istemişsin, bi daha uğraştırma beni çar full int yani ilk lvl upından beri tüm uplar inte yapıldı işte... Bu arada up için saol:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventgum -- 6 Temmuz 2008; 8:01:04 >
  • quote:

gold ve itemsiz satmayı düşünmüyorum, çünkü dediğim gibi oyunu bıraktım, kalanlar işime yaramaz, bi de itemsiz foto istemişsin, bi daha uğraştırma beni çar full int yani ilk lvl upından beri tüm uplar inte yapıldı işte... Bu arada up için saol:D

tamam bana itemsiz gerekiyordu ayrıca int str de emin olmam gerekir, neyse itemsiz satmıyorsan boş ver hayırlı satışlar
  • yaw çar taksitle satsalar ne güzel ollurdu maaşı haftalık alıos aldığımız 120 ytl hepsini versemde olmas keşkem tasüt olsa yahf
  • bu arada satamazsan itemsiz satmaya karar verirsen bana haber ver :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_bolat

quote:

Koptum

• quote:

Orjinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

quote:

Koptum

premium çıkalı 5-6 ay olmuştur heralde

• bıkmadan usanmadan up:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Stewie_

quote:

Orjinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

quote:

Koptum

premium çıkalı 5-6 ay olmuştur heralde

Olmuştur Ama Beleşçiler Sadece Bole Yorumlar Yapar AYRICA ÇARA NE KADAR İSTİYORSUN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 7 Temmuz 2008; 20:21:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Olmuştur Ama Beleşçiler Sadece Bole Yorumlar Yapar AYRICA ÇARA NE KADAR İSTİYORSUN?

serverin durumu sadece oyuna girmeyi etkilemez oyunla ilgili herşeyi etkiler bunun beleşcilikle alakası yok bir şeyi eleştirirken yanına yönüne iyi bak

Hayırlı satışlar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

serverin durumu sadece oyuna girmeyi etkilemez oyunla ilgili herşeyi etkiler bunun beleşcilikle alakası yok bir şeyi eleştirirken yanına yönüne iyi bak

Hayırlı satışlar...

+1997

kesinlikle katılıyorum...Babelde oynamış biri olarak zırt pırt dc veren çok miktarda lag bulunan herkezin yüksek lvl olduğu cok eski bi serverda oynamak istemeyebilir insanlar..

Şahsi düşüncem bu.

• çar satılmıştır konu kapanabilir. herkese teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.