şimdi gördüm hemen foruma koyayım dedim serverin en iyisiymiş dediler bende tam bilmiyorum
babel in en iyi sunu Talamacus'un elinde olan sun +8 sword
quote:
Orijinalden alıntı: H.E
hımm buda yeter ama ya
quote:
Orijinalden alıntı: Kryyn
hımm buda yeter ama ya
Alıntıları Göster
En iyi olduğunu nereden biliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MrArraS
quote:
Orjinalden alıntı: whisper_my_name
şimdi gördüm hemen foruma koyayım dedim serverin en iyisiymiş dediler bende tam bilmiyorum
gormeyince gormuyor insanoglu. okumadan etmeden gelip cevap yazma.
konuya cevap olaraktan; sun+7 olmasi disinda pek bir fazla ozelligi yok. phy %42(dusuk), crit %83( iyi) ama gene guzel alet, iyi oynayan ellerde cok canlar yakar.
quote:
Orijinalden alıntı: feversea
quote:
quote:
konuya cevap olaraktan; sun+7 olmasi disinda pek bir fazla ozelligi yok. phy %42(dusuk), crit %83( iyi) ama gene guzel alet, iyi oynayan ellerde cok canlar yakar.
Alıntıları Göster
uff sıkıyor bazı ınsanlar crıt 16 goremıyormusunuz ???????????????????????**
3 atıstan 2 sı crıt galıba :D
quote:
Orijinalden alıntı: feversea
quote:
quote:
Alıntıları Göster
bu silahın herşeyi standart phy atk mag atk %42 phy reinforce mag reinforce atk rating %41 sade crt %83 o bozuo
ya bende bi resim koyacamda boyüt büyük athensde fuii nin sun +9 crt:17 mag atak 2100 bi spear var am ne yazıkki göremi,yosuunz
quote:
Orijinalden alıntı: la olum
ya bende bi resim koyacamda boyüt büyük athensde fuii nin sun +9 crt:17 mag atak 2100 bi spear var am ne yazıkki göremi,yosuunz
quote:
Orjinalden alıntı: la olum
Ahahaha nicke bak ya yok böyle birşey koptumm fake misin la sen
quote:
Orijinalden alıntı: PunkLee
quote:
Orjinalden alıntı: la olum
Ahahaha nicke bak ya yok böyle birşey koptumm fake misin la sen
Alıntıları Göster
biras once nazi syrezi kestim sun +7 bowu ile birlikte öldü noob :D ayrıyetten en ii o bow deil sunn +7 bi bow daha wa r ve phy %81 ve bir çok sun +8 spear war babelde !
quote:
Orijinalden alıntı: punisher90
biras once nazi syrezi kestim sun +7 bowu ile birlikte öldü noob :D ayrıyetten en ii o bow deil sunn +7 bi bow daha wa r ve phy %81 ve bir çok sun +8 spear war babelde !
Alıntıları Göster
İYİ SİLAH YAW yani bide sun bulmak zor ve apahalı bide +7 de zor
quote:
Orijinalden alıntı: punisher90
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: punisher90
adam ölmicek diye bişey yok zatende
stalda bi herif söyledi olabilir tabiiki daha iyi sunlar
bu arada isim ney oyunda
quote:
Orijinalden alıntı: Kryyn
quote:
Orjinalden alıntı: punisher90
adam ölmicek diye bişey yok zatende
stalda bi herif söyledi olabilir tabiiki daha iyi sunlar
bu arada isim ney oyunda
Alıntıları Göster
iste [syrez]BENım YATTIRAMMADDIGIM 3 kısı arassında adamın ustu full seal of sun adaam yattmıyor :D
ya bide yaycılarda cr özelligi var silahtada cr oofff off adamın her attıgı cr önünde durulmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: akrepkrall18
ya bide yaycılarda cr özelligi var silahtada cr oofff off adamın her attıgı cr önünde durulmaz :)
güzel alet her ne isede
quote:
Orijinalden alıntı: FilimAdamı
güzel alet her ne isede
Alıntıları Göster
Tibette çok süperi var Sun +9 sahibini bilmiyorum dedikodu gibi dolaşıo şehirlerde....Fulll blu diyolardı hemde blade
quote:
Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı
Tibette çok süperi var Sun +9 sahibini bilmiyorum dedikodu gibi dolaşıo şehirlerde....Fulll blu diyolardı hemde blade
Alıntıları Göster
Bumuymuş???
quote:
Orijinalden alıntı: the_BUG
Bumuymuş???
Alıntıları Göster
bnce daa iileri war...
quote:
Orijinalden alıntı: the_BUG
Bumuymuş???
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: the_BUG
Bumuymuş???
beğenemedin mi
yukarıda da yazdığım gibi tam bilmiyorum daha iyileri olabilir elbette
quote:
Orijinalden alıntı: H.E
quote:
Orjinalden alıntı: _deadmaster
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme