Şimdi Ara

Baby Reindeer, Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olma yolunda ilerliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baby Reindeer, Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olma yolunda ilerliyor
    İskoç komedyen ve sahne sanatçısı Richard Gadd'in tek kişilik gösterisinden diziye uyarladığı Baby Reindeer, 11 Nisan'da Netflix'te izleyici ile buluştu. Son derece düşük bir bütçeyle hayata geçirilen bu mini diziden beklentiler oldulça düşüktü. Ancak dizinin karmaşık bir konuyu incelikli bir şekilde ele alması dikkatlerden kaçmadı.

Eleştirmenlerden son derece pozitif yorumlar alan Baby Reindeer, bu övgülerin de etkisiyle merak uyandırdı ve izleyici çekmeye başladı. İzleyenler diziyi beğenince övgüler kulaktan kulağa yayıldı ve izleyici kitlesi her geçen gün biraz daha büyüdü. Bugün geldiğimiz noktada, Baby Reindeer Netflix'in bugüne kadar en çok izlenen dizilerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ayrıca Bkz.Star Wars dizisi The Acolyte'tan yeni fragman

Baby Reindeer, Bu Hafta Netflix'te Zirveyi Aldı

Baby Reindeer, 29 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında 18.6 milyon izlenmeye ulaştı. Böylece dizinin toplam izlenme sayısı 60 milyona yaklaşmış oldu. Baby Reindeer'ın Netflix'in bugüne kadar en çok izlenen 10 dizisi arasına girmesi için 80 milyon izlenmeye ulaşması gerekiyor. Bu noktada bu kaçınılmaz görünüyor. Şimdi asıl soru dizinin ilk 10'da ne kadar yukarıya tırmanabileceği.

Richard Gadd'in kişisel deneyimlerinden esinlenen dizi, kadın bir stalker tarafından uzun süre rahatsız edilen bir adama odaklanıyor. Diziye dair genel kanı, böylesine çetrefilli bir konuyu çok yönlü şekilde ele alıp derinleştirmeyi başardığı yönünde.

Kaynak:https://deadline.com/2024/05/baby-reindeer-netflix-viewership-a-man-in-full-debut-1235907822/

• Adını sürekli okuyorum konusunu şimdi okudum. Psikolojik gerilim severim bir ara izleyeyim.

• netflix tarafından o kadar çok tavsiye edildi ki, zaten mini dizi deyip birçok insan başlamıştır ve hazır başladım bitireyim bari demiştir... netflix düşük bütçeli yapımları güzel hypelıyor.. bu tarz haberlerle daha çok kişi merak edip bakacaktır zaten
  • dizi tırt
  • Bu kadar reklamı kime yapsan izlenir ya meraktan ya meraktan :)
  • 4 bölüm izledim bıraktım devamını merak bile etmiyorum
  • Bende merak edip izledim bana hitap etmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geldim41 G kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk 3-4 bölüm güzel. Sonrası çok da matah değil. Bence saçmalıyor bile. İlgi manyağı bir kadın ilgi özentisi bir erkek. iki salak bir arada gidiyor işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.