Şimdi Ara

Babyliss Saç Maşası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kendime parfüm aldığım yerde bizim hatun da saç maşası gördü. Fiyatı bedava gibi bişey. Ama yine de almışken iyisini alalım diyorum.

Bu saç maşalarından kullananlar, ya da tanıdığı-eşi-dostu kullananlar var mıdır?

remington diyorlar, Babyliss diyorlar bi de braun diyorlar? Sizce hangisi...

• Benim çevremde alanların hepsi (bir ara birbirlerinin dolduruşuna geldiler,7-8 kişi arka arkaya değişik markalardan satın aldı),5-10 kullanımdan sonra "bir daha mı,asla kullanmam" diyorlar...
    Saçları çok yıpratıyormuş.
  • babyliss en iyisidir. diğer markalar bir çok dalda üretim yaparken babyliss sadece saç bakım ürünleri yapmakta. yani spesifik bi alanda üretim yaptıkları için ürünleri daha düzgündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Benim çevremde alanların hepsi (bir ara birbirlerinin dolduruşuna geldiler,7-8 kişi arka arkaya değişik markalardan satın aldı),5-10 kullanımdan sonra "bir daha mı,asla kullanmam" diyorlar...
    Saçları çok yıpratıyormuş.

Şöyle ki, eşim çalışmıyor ve sadece özel günlerde kullanacak. Yoksa, her gün kullanım zaten önerilmiyor. profesyonel saç maşası deniyor zaten. En fazla kullanacağı ayda ya 1 ya 2.

Bi de ısı derecesini doğru ayarlamak lazımmış. 200 derece sonrası saçlarda sıkıntı yaratırmış. Ne bileyim. Anladığım konular değil
  • Bu arada en ucuz 33 lira. / 36 liraya / 45 liraya kadar var.

Buradan bakılabilir.
  • Babyliss in İngiliz sitelerinde ki yorumlarına bakarak tek tek bütün maşalarını inceleme fırsatımız oldu.

Türkiye'de satılan ürünler açısından amiyane tabirle "Çin malı" etiketi verilebilir diye düşünüyoruz. Özellikle en iyisi olarak geçen Pro230'un aksam kalitesi, su haznesinin kullanışsızlık ve bir iki sefer takıp çıkarınca bile farkedilen kısa ömür görüntüsü insanı şaşırtmaya yetiyor...

Ben ne kadarda bu işin araştırmasına mecburi katılsamda, aksam kalitesi ve kullanışlılık açısından Philips HP8350 üzerinde ısrar ettim, evdeki bayanlarda 1 aydan fazla olmasına istinaden şuan çok memnun diyebilirim...

Fırsatınız olursa inceleyin,

Not: Amacınıza göre farklı "tabla" boyutunda saç düzleştirici ürünleri olduğunu biliyorum, ve kendi etrafında çevirilebilen modellerde epey favori... Bu model bir çok üründe ısınan maşa kısımlarının yüz, kulak v.s. değerek yakma sorunu evdeki bayanların bu ürünlerden edinmesini engellememe yardımcı oldu... Yalnız bu modeller içinde Philips ürünleri tercih edilebilir bilginiz olsun...

• Babyliss'i eşime almıştık uzun zaman önce. Alırken de bayağı bir araştırdık. Çok sık kullanmıyor. Şimdiye kadar da bildiğim kadarı ile bir sıkıntı yaşamadı, memnun. Ben öneririm. Söylediğin sitedeki fiyatı da uygun gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Morfose Saç Spreyleri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkcası her kadın maşa ve düzgünleştiricileri aynı rahatlıkta kullanamıyor. Philips ve braun ürünlerini alıp sonra başkalarına vwemiş biri olarak benim tercihim değil,ben de ayda bir kaç kez kullanıyordum ancak çekilen zahmet (özellikle yaz aylarında yarım saat ayna karşısında ter dökmek) boşa gibi geldi. Bu yüzden ayda bir kaç kez kuaföre gitmek evde saatlerce kolların havada ter dökmekten daha mantıklı geldi. Eşiniz illa ki almak istiyorsa braun ya da philips alsın,ben her ne kadar kullanamamış olsam da aletleri verdiğim kişiler her sabah işe gitmeden önce kullanıyorlar :)
  • Arkadaşımın var ihtiyacımı karşılıyo ama senin saçlarına olmayabilir demişti, bende de Braun satin hair 7 var ion tec teknolojisi var die almıştım saçlarım fön çekilince elektrikleniyo çünkü, ion tec de bunu engelliyoama arzumun da varmış iontec lisi bilseydim onu alırdım yerli die
  • Bi de alırsan Vatan dan hafta sonunda almalısın indirim oluyor
  • urun.n11.com
    Babyliss C325e Sublime Touch 25mm Saç Maşası - n11.com
    http://urun.n11.com/sac-masasi/babyliss-c325e-sublime-touch-25mm-sac-masasi-P11417048

bu ürünü kullanmıştım ama saçlarım çok ince olduğu için sanırım hiçbir faydasını görmedim. kalın saç maşaları ince saçlar için hiç uygun değil.

• BABYLISS 6670E modeli kesin tavsiye ediyorum.

Evdeki makine bozuldu (10sene kullandim) ve yeni almaya dusunurken 'hafif ve guclu' olmasina dikkat ettim sadece. (Fransada otelde 3300w model kullanip cok begenmistim)
    Teknosa ve Mediamarkt heryere gittim ve butun markayi denedim.
    Ilk'ta hafif ve yuksek w yuzunden *ilip* yi aldim ve hayal kirikli yasadim. Hic o kadar gucu yokt. Onun icin hemen iade ettim.
    Tekrar alirken daha dikkatli butun urunlar fise takip denedim.

Bi remington ve babyliss bu mode en iyi gucu veriyordu (Nedense kuafor'de yaptigi gibi fon cekebilecek gibidi)
    Remington 270TL gibi bi seydi ve bu 329TL di. arada 50TL farkli ama gucu fark ettigi icin son babyliss aldim ve simdi urunu teslimat bekliyorum (internetten aldim)

Bugun magaza gezdigim icin, performans onemliyse bu modelden kesin baz gecme diyebilirim.
  • Babyliss C325E tek kelimeyle harika bir ürün saç şekillendiricilerde tek marka bence saçta asla kırılma yapmıyor.herkese tavsiye ederim.
  • Elimde babyliss maşa düzleştirici ve fön makinarı var. Hepsi kutusuz outlet ürünler. 90 TL den yardımcı olurum. Whatsapp 5432251870

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.