Şimdi Ara

Babylon ingilizce türkçe sözlük dosyası(istek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende babylon 6 var ama anlayamadığım bir şekilde ingilizce türkçe sözlükleri offline olarak kullanmak için bilgisayarıma yükleyemiyorum babylon un sitesinden. Bahsi geçen dosyalar BGL uzantılı. Ben birkaç sözlüğü seçtim ama sadece online olarak kullanabiliyorum offline için tam dosyaya ihtiyacım var;

Erzin_English_Turkish_Dictiona_sub.BGL

Mustafa_YILDIZ_s_English_to_Tu_sub.BGL

computer___electronics_sub.BGL

Sizin kullandığınız ve memnun olduğunuz başka ingilizce türkçe babylon sözlükleri varsa bunlarla beraber rapid veya hemenpaylaş sitelerine gönderirseniz çok sevinirim Dosya boyutları 1-2 mb kadar ufak dosyalar yani çok zamanınızı almaz, paylaşımınız için şimdiden teşekkürler.

• Sanırım bunlar az beklerseniz bir yere yükler PM den size bilgi veririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: xax

Sanırım bunlar az beklerseniz bir yere yükler PM den size bilgi veririm.

Çok teşekkürler ama zahmet etmenize gerek kalmadı benim sistemimdeki veya telekomdaki bir sorun yüzünden babylonnun sitesinden download yapamıyormuşum sorun düzeldi ve yükledim. Şu an babylon 6.0 r32 pro sürümünü sorunsuz olarak kullanıyorum.

• ben de bu programı yüklüyorum ama bir süre sonra babylon is expired diyor. sen nasıl çözüyorsun?
  • menu-->configuration-->connection
    en alt kısımda enable online updates yazıyor oradaki kutuçuk işaretli olmassa ,
    expired demez artık

ama bunlardan önce babylonu kaldırıp tekrtar yüklemen gerekir yukledikten sonra oradaki işareti kaldırısan problemin kalmaz
  • vay sağolasın. eve gidip hemen kuruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: xax

Sanırım bunlar az beklerseniz bir yere yükler PM den size bilgi veririm.

Çok teşekkürler ama zahmet etmenize gerek kalmadı benim sistemimdeki veya telekomdaki bir sorun yüzünden babylonnun sitesinden download yapamıyormuşum sorun düzeldi ve yükledim. Şu an babylon 6.0 r32 pro sürümünü sorunsuz olarak kullanıyorum.

O gün hemen yükledim bekledim sizden haber çıkmayınca ve benim çıkmam yüzünden kaldı. Bulduğunuza sevindim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba. ingilizce türkçe sözlükleri indiremiyorum. paylaşabilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.