Şimdi Ara

Bacağıma ağda yaptım ss'li '9ay sonraki hali eklendi' (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
9
Favori
38.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaz Kızım200torbaçimento

Kezbanlara örnek olan hemcinsimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Olric Reyiz

quote:

İyi bi iş yapmışsın hocam boşver. Nasıl futbol oynayan formasını, şortunu, çorabını, kramponunu giyiyorsa; bisiklet süren de taytını formasını, ayakkabısını giyer; kaskını gözlüğünü takar, bacağını alır.

Bacağıma ağda yaptım ss'li '9ay sonraki hali eklendi'

Bak bu da benim bacağım (Büyükçekmece formalı)

İlk defa halden anlayan bir insan geldi şükür. Laf atanlar galiba doğu taraflarında ikamet ediyorlar.

Önce insan olsun doğulu batılı farketmez , insanları doğulu batılı diye ayırıyosan düzgün cevapta bekleme

al bod****.tr'den yazılar

"11 sene kadar amatör-prof futbol oynamış biri olarak söylüyorum hayır engellemez..
    Futbolcular olarak biz hem temiz görünüyor diye hemde masaj konusu için alıyoruz(aliyordum)
    Şu andada aliyorum ama temiz göründüğü için."

"Arkadaşlar kıllar kas gelişimini etkilemez.Kıllar vücudun hava alma kaynağıdır.Kaslardaki enerji birazda olsa vücut kıllarının deri altına taşıdığı oksijen ile tepkime yaratarak daha fazla kuvvet sağlıyor.Laktik asidin kaybolması oksijen sayesinde oluyor.Buda demek oluyor ki kıllar yorgunluğu geçirmede ve kasların kendini yenilemesinde 1 numaralı yardımcıdır.

Kılları almamak insana düşünüldüğünün aksine bir fayda sağlar.Kesinmeleri durumunda yeniden çıkarılması gerektiği için vücuda extra bir yorgunluk sağlar.

Diceksiniz profesyonel vücut geliştirenlerde hiç yok sebebi nedir? Haklısınız onlarda kıl yok, bunun nedeni aldıkları steroidlerdir.Futbolcularda aynı şekile kıllarını almıyorlar onların özel steroidleri (onlar arasında doping) leri var bizzat gördüm ve konuştum.Bunun örneğide eskiden Ankaraspor'da oynamış olan JABA'dır.

Bilim dünyasıda bunu doğruluyor."

Yağ, nem ve ısıyı çok iyi şekilde tutar kıllar. Bisiklet gibi sporlarla uğraşanların en son isteyeceği şey de budur.
    Yaralanmalarda kıllı kısım daha çok açılır, daha geç iyileşir. Temizlemesi derttir. Dikilecekse eğer açık yara üzeri jiletlenip öyle dikilir.
    Masaj yapılacaksa eğer kıllar 1. nedenden ötürü zararlıdır. Ek olarak rahatsız eder masörü ve sporcuyu.

Daha sayayım mı?

Senin söylediklerinnle benim söylediklerim arasında nası bi benzerlik var arkadaş kası engeller diye konu açmış ben ona hitaben yazdım , şimdi bu senin yazdığın kası engellememesini değiştiriyo mu ?

Edit:zaten yazdığım yaznın içinde masaj için engelleyici olduğunu da alıntılamışım

Attığın mesaj daha çok "bacağı almak amaçsızdır" gibi bir anlam içeriyordu, o nedenle böyle bir cevap verdim.
    Tam da yarış öncesi, geç kaldığım zamanda yazdığım için üslubum biraz yanlış oldu, kusura bakma o konuda

Estafurullah olabilir "kas gelişimi için" bacak kıllarını almak amaçsızdır demek istemiştim ben de orda

Onda düşünce şu;
    Kaslar çok geliştiği zaman deriye içten baskı yapıyor ve kıl köklerini dışarı itiyor. Böylece bacak kılları dökülüyor.

Böyle olunca da düşünüyor ki insanlar; madem çok gelişen kas kılları istemiyor, o zaman biz kılları baştan alalım, yararlı olur.
    Saçma bir mantık

ek olarak;
    Bir arkadaş yazmış ki pedallamada üst bacak iş yapar diye;
    />

Bu da o arkadaşa cevabımdır.

Üst bacak daha çok iş yapar, evet; fakat alt bacak da çok önemli.

Aha bu da benim bacak. Alma vakti geldi tekrar da, Türkiye'ye dönünce ağda deneyeceğim.

Tablo çok güzelmiş gerçekten. Üst bacak hacimlerimiz hemen hemen aynı hatta bende yağ olmadığından kaslar daha belirgin müsait bir zamanda ss atıcam.
  • daha öncede paylaştı mbuna benzer bir konuda, hepte böyle konular açılıyor son zamanlarda

Bodybuilding yaptığım için alıyorum kılları göğüs karın tüm kol ve tüm bacak. Jiletle alıyorum ve güzelde oluyor hatta dediğiniz gibi gür çıkmıyor ağrıtmıyor batmıyor kaşındırmıyor vs. gayet hızlı ve acısız. pürüzsüz

İlk defa aldığımda böyle olmuştu. soldakini daha almamıştım.

1.5 ay sonra böyle oldu: (denizde birazda bronzlaştım isteyerek dahada bronzlaşacağım)

kalftaki damarlar çok belli oluyor ağırlıkla uğraşınca.. kılsızlığın avantajları çok. daha define gözükürler.
  • benım kız arkadasımdan güzel valla bacakların :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

valla hocam ne yalan söyleyim parlak olmuşsun

• YALARINNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahaha karı bacağı gibi olmuş kardeşim
  • sakin ol evlat ve sakince ağdayı yere bırak
  • forum bacak resmi kaynıyo
  • İliklar basmadimi daha burayi ;)

• Şortla tenhada gezme bece :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

quote:

Orijinalden alıntı: Olric Reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

Yaların.

İstemez kardeş.

Lütfen.

Olric, Kırma kardeşimi!
  • Sende iş var aç kalmazsın eyi eyi
  • SANA DERS OLMASI AÇISINDAN.. -RESİMDEKİ KOLUMU 2 AY ÖNCE SİR AĞDA İLE ALMIŞTIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

SANA DERS OLMASI AÇISINDAN.. -RESİMDEKİ KOLUMU 2 AY ÖNCE SİR AĞDA İLE ALMIŞTIM.

subhanallah bilader ne yaptinız la maymuna dönüceksiniz

• Yalarınnnnnnnnnnnn oyşşş
    Gel buraya gel buraya soğuk sıralar azdırdı beni gellllllll

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

SANA DERS OLMASI AÇISINDAN.. -RESİMDEKİ KOLUMU 2 AY ÖNCE SİR AĞDA İLE ALMIŞTIM.

subhanallah bilader ne yaptinız la maymuna dönüceksiniz

sorma kardeşim uyduk birine yaptık. ilk gün iyi hoşta. 1 hafta sonra diken diken çıkıyor. sonra saldım gitti. son hali bu.. tshirt giymeye utanıyorum yaz bitse keşke
  • Beyler kizli erkekli karışık havuza gitcez bende almayı düşünüyorum alsam mı ?kızlar nasıl sever acaba alinca nasıl hissediyorsunuz alanlar cevaplasın lütfen .

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.