Şimdi Ara

Bacağıma ağda yaptım ss'li '9ay sonraki hali eklendi' (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
9
Favori
38.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demekki cidden kıl gerekliymiş , sağdaki bacak sıkıntılı
  • Hhahahaha Yan odadan babam bağırdı noluyo lan orda diye
  • Fazla kıl güzel durmuyor ancak bu da çok az olmuş yahu. Çoğu Türk kızında bundan fazla kıl var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Fazla kıl güzel durmuyor ancak bu da çok az olmuş yahu. Çoğu Türk kızında bundan fazla kıl var.

Aynen katılıyorum ama bu işinde ortası olmuyor maalesef
  • dostum makata kadar ulastığı bölgelerde nasıl müdahale ettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

FORUMDA ILIK DAKİKALAR

• kız bacaklarına bakıp yaların yapıyodun ya şimdi de yapabilion mu onu merak ettim psikolojik olarak zor durum falan oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

kız bacaklarına bakıp yaların yapıyodun ya şimdi de yapabilion mu onu merak ettim psikolojik olarak zor durum falan oluyor mu

Zor durum olmuyor abaza değilim.

quote:

Orijinalden alıntı: A-Matt

dostum makata kadar ulastığı bölgelerde nasıl müdahale ettin

Diz üstüne dokunmadım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olric Reyiz -- 11 Temmuz 2012; 18:49:29 >
  • Yalarıncılar nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Adamla dalga geçenler kıl oranıyla erkeklik doğru orantılı mı? O mankenler futbolcular dünya güzelleriyle iş pişirirken siz burada bi tarafınızın üstünde terden pişiyorsunuz

En azından erkeklerin anatomik olarak kadınlara göre kıllı olduğunu söyleyebiliriz. Buda orantı olduğunu gösterir. Benim bacaklar kıllı. Hemde baya kıllı erkekler tarafından tiksindirici gelse de bayanlar gayet memnunlar =) Erkek dediğin kıllı olur diyorlar. Tabi arada ıyyy diyenlerde vardır. MEsela vücut kılı da öyle. Göğüs kılları vs. Sakallara hiç girmiyorum bile. Erkek dediğin sakallı olur. Çıkar keser bişey demem ama hiç çıkmayanlarda genelde hormonal bozukluk olduğunun işaretidir. Saç dökülmesi de mesela erkeklere hastır. Erkeklerin saçıda erkeklik hormonu ile doğru orantılı olarak dökülür. Kadınlarda da saç dökülmesi erkeklik hormonları ile alakalıdır....

Pyyyy nerden nereye geldik. Velhasıl kelam. Erkeğin kıllısı makbüldür. Fazla aşırı olmaksızın. Erkekte kıl olmalı...
  • diz üstünü almayınca komik olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-Matt

diz üstünü almayınca komik olmuyor mu?

Diz üstüyle işim yok hocam plajda hep dizden biraz yukarı şort giyerim zaten.
  • Kusura bakma hocam, kötü durmuş gerçekten alışık olduğumuzun dışında birazcık, yolda görsem farklı şeyler düşünürüm
  • Oyhş bi hareketlenme oldu
  • Oyyyyşh titreme geldi. Yalarınn.
  • bisiklet sporuyla uğraşan adamın bacağı öyle kassız olmaz ama mevzu doğru bisiklet sporu yapanlar yaralanmalarda hem yara daha hızlı iyileşsin diye hemde kas yapsın diye yaparlar ancak biri açıklasın şu kılla kasın ne alakası var çözemedim.
  • şebeke suyuna vodkamı katıyorlar orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

/>

Bu nasıl giftir .

Hocam bacaklara gelince,bence iyi yapmışın sporla uğraşıyorsan ama çokta parlak olmuş.Sıkıntı yapma kaslıysan falan plajda iyi durur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

bisiklet sporuyla uğraşan adamın bacağı öyle kassız olmaz ama mevzu doğru bisiklet sporu yapanlar yaralanmalarda hem yara daha hızlı iyileşsin diye hemde kas yapsın diye yaparlar ancak biri açıklasın şu kılla kasın ne alakası var çözemedim.

Bisikletin etkilediği bölge diz altı değil diz üstüdür .

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olric Reyiz -- 11 Temmuz 2012; 19:54:18 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.