Yaz yaklaşıyor saçlarım hafif dalgalı ama bacağımdaki kıllar kıvırcık gibi çıkıyor ve çok uzun kıl dökücü krem kullanıp temizlemeyi düşünüyorum sen kız mısın niye alıyorsun diyen olursa da futbolcuyum klüpte oynuyorum demeyi düşünüyorum. Sizin görüşleriniz neler önerebileceğiniz kıl dökücü krem var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Puantiyeli
Yaz yaklaşıyor saçlarım hafif dalgalı ama bacağımdaki kıllar kıvırcık gibi çıkıyor ve çok uzun kıl dökücü krem kullanıp temizlemeyi düşünüyorum sen kız mısın niye alıyorsun diyen olursa da futbolcuyum klüpte oynuyorum demeyi düşünüyorum. Sizin görüşleriniz neler önerebileceğiniz kıl dökücü krem var mı ?
Eczaneye gidip kızdan pre---tif istemek gibi birşey bu :D
Bisikletçiyim de bari az daha havalı olur...
Bu arada şaka değil bisikletçiler de keser bacaktaki kılları... ben de pisletçiyim ama böyle bi şe yapmam o ayrı...
Arkadaşlar ciddi soruyorum günahmıdır kremle dökülürse dahamı çok çıkar ?
Sanırım bilmiyorsun... Erkekte çeşitli bölgelerde olan kıllar kesildiğinde vücut direnci azalıyormuş. Bırak çıksın utanılacak bir şey değil. Giyeceksen şort veya kapri öyle giy
Tüy dökücüyle alıyım deme makineyle kısalt yoksa çok komik olur benden söylemesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Puantiyeli
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Makineyle şimdiden 0 a vur yaza kadar istenilen doğal kıvama gelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme