Şimdi Ara

Bacaklardaki kılları almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DonsuzMilyoner

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Çakmakla üzerinden hızlı hızlı geç, ağır bir koku yayıyor ancak en iyi çözüm bu zamana kadar bu şekilde. Tekrar uzaması en az 1 yılı alır ve tüyler kalın değil de çok ince çıkar, bizzat denenmiş ve onaylanmıştır.

tam olarak nasil yaptin

çakmağı çakarak üzerinden hızlıca geçiyorsun sonra elinle hızlıca külleri temizle etraf batmasın. Ya bi kez yapınca alışıyor insan hemen iki dakikada şip şak bitti...

• Bence yapmayın daha kötü çıkar ama ben makasla aldım bi şey olmadı ama vücudun ayarını bozmamak gerek benim kıllar resmen orman hepinizden daha çoktur ama takmıyorum.Kızlardan olumsuz bi eleştiri almadım
  • basketbol bahane
  • quote:

Çakmakla üzerinden hızlı hızlı geç, ağır bir koku yayıyor ancak en iyi çözüm bu zamana kadar bu şekilde. Tekrar uzaması en az 1 yılı alır ve tüyler kalın değil de çok ince çıkar, bizzat denenmiş ve onaylanmıştır.

Tmmda bunu dengeli yapmak lazim yoksa bi taraf fazla bi taraf az kotu olur cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıllar tekrar çıktığında daha siyah çıkıyor diyolar doğru mu

• ilginç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artık

Evet, hatta kadınlar kollarındaki tüyleri ocakta yakıyorlar, internette gördüm. Ayağı kaldırıp ocağın üzerinde hızlı hızlı gezdiremeyeceğimize göre çakmakla yapmak tek çözüm ve çok rahat, hızlı bir yöntem. Öyle ağda veya traşla uğraşmayın...

Olm ben tutuşurum lan acayip kıl var bende nasıl yapıyorsun anlat bakiyim :D

kılların yanması saliselik bir olay daha ateş yaklaşmadan yok olmaya başlıyor zaten. eğer kendimi de yakarım diyorsan banyoda kabinin içinde dene, ama şunu söyleyeyim çok pis bi koku yayıyor etrafa... Tabii koku gelip geçici bir şey, önemli olan uygulamanın işe yarayıp yaramadığı...

Benim sorun bacaklarda değil vücutta ben makineyle aliyim tatil öncesi çıktıkça yakarım artık yalnız cilde zararı olmasın kanser falan olmayalım sonra iyice araştırmak lazım :D

Sonuçta ateş üzerinden hızlı geçtiği için vücuda bir zararı yok. Ama tabii aynı nokta üzerinde dakikalarca tutursan birinci derece yanık olur. Yüzeysel hızlı geçince bir şey olmuyor. Ben derinin üzerinden gezdirdim kökü bile yok oldu artık görünmeyecek kadar ince çıkıyor. Sanırım tekrar aynı işlemi bir daha yapmama bile gerek kalmadı.

Ne kadar zamandan beri yapıyorsun kaç kere yaptın taklaya gelmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: 123adney

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artık

Evet, hatta kadınlar kollarındaki tüyleri ocakta yakıyorlar, internette gördüm. Ayağı kaldırıp ocağın üzerinde hızlı hızlı gezdiremeyeceğimize göre çakmakla yapmak tek çözüm ve çok rahat, hızlı bir yöntem. Öyle ağda veya traşla uğraşmayın...

Olm ben tutuşurum lan acayip kıl var bende nasıl yapıyorsun anlat bakiyim :D

kılların yanması saliselik bir olay daha ateş yaklaşmadan yok olmaya başlıyor zaten. eğer kendimi de yakarım diyorsan banyoda kabinin içinde dene, ama şunu söyleyeyim çok pis bi koku yayıyor etrafa... Tabii koku gelip geçici bir şey, önemli olan uygulamanın işe yarayıp yaramadığı...

Benim sorun bacaklarda değil vücutta ben makineyle aliyim tatil öncesi çıktıkça yakarım artık yalnız cilde zararı olmasın kanser falan olmayalım sonra iyice araştırmak lazım :D

Sonuçta ateş üzerinden hızlı geçtiği için vücuda bir zararı yok. Ama tabii aynı nokta üzerinde dakikalarca tutursan birinci derece yanık olur. Yüzeysel hızlı geçince bir şey olmuyor. Ben derinin üzerinden gezdirdim kökü bile yok oldu artık görünmeyecek kadar ince çıkıyor. Sanırım tekrar aynı işlemi bir daha yapmama bile gerek kalmadı.

Ne kadar zamandan beri yapıyorsun kaç kere yaptın taklaya gelmeyelim

ilk 2008de yapmıştım ikinci kez geçen ay yaptım aradaki uzun zamanda ancak uzadı ama ince çıkıyor.

• Yakma işi benim de aklımdaydı. Deniycem sanırım

• ben kökten alamıyorum yapabilen varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123adney

quote:

Orijinalden alıntı: Brkilic

quote:

+1

başka deneyen var mı yakarak ?

Ben aldım ama öyle 1sene falan sürmüyor çıkması.geçen hafta yaktım şimdi ufaktan çıkmaya başladı ama gerçekten inceltiyor.bir de her yeri yakman gerekiyor yoksa bir orda bir orda oluyor kötü gözüküyor. İlk başta biraz kötü gözüküyor da 1 haftaya geliyor kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

basketbol bahane

• La olum çocuk aklınıza salak salak işlere heves etmeyin. Cilt kanseri olacaksınız göreceksiniz sonra kıl yakmayı. Alın ağdanızı ayda 1 kökünden sökün kılları. 3 yıl ayda 1 yapsanız kıllarda azalma ve incelme olur zaten. Sonra 2 ayda 1'e bile düşer bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

La olum çocuk aklınıza salak salak işlere heves etmeyin. Cilt kanseri olacaksınız göreceksiniz sonra kıl yakmayı. Alın ağdanızı ayda 1 kökünden sökün kılları. 3 yıl ayda 1 yapsanız kıllarda azalma ve incelme olur zaten. Sonra 2 ayda 1'e bile düşer bu.

Bir kere yapayım dedim ısıttım elimde yapıştırdım cektim hic kıl gelmedi ustune bide o yapışkan şeyi bacağımdan çıkaracağım diye bir saat uğraştım

• Benimkiler turuncu.
     Bacaklardaki kılları almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

La olum çocuk aklınıza salak salak işlere heves etmeyin. Cilt kanseri olacaksınız göreceksiniz sonra kıl yakmayı. Alın ağdanızı ayda 1 kökünden sökün kılları. 3 yıl ayda 1 yapsanız kıllarda azalma ve incelme olur zaten. Sonra 2 ayda 1'e bile düşer bu.

Bir kere yapayım dedim ısıttım elimde yapıştırdım cektim hic kıl gelmedi ustune bide o yapışkan şeyi bacağımdan çıkaracağım diye bir saat uğraştım

Becerememişsin bacağında biraz durması lazım, hızlıca tersine doğru çekeceksin tertemiz oluyor. O yapışkan şeyde banyoda hemen çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

quote:

sanırım kılları fazla olanların, bu yöntemi yangın tüpü takviyesinde yapmaları daha sağlıklı olur, mazallah ayaktan başa alev alabilirler :D

MUhahahahhahaahhahahahaha

• Dandik saç-sakal kesme makineleri var ben onun 3 numara ucunu takıp kısaltıyorum yoksa kıvırcık oluyo çok yoğun duruyor.

• Beyler taktiği buldum alın bi tane dandik deodorant verin alevi

• Ya uğraşma hiç bişiyle ağdanın yerini tutmaz biraz acıtır ama ona da katlanmak zorundasın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.