Şimdi Ara

BACK TO İBİKA_HO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ss?

quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Kim ezikti bilen bilir orta düzeydik yani dupe çıkmadan önce oyundaydık biz sonra mal yiğit çarı sildi

yiğit?,Mal?.Adam oyunun sadece oyun oldugunun farkındaydı.Senin gibi bir item için namusunu vermiyordu...

Kim namusunu vermiş item için?Siz msnde birbirinizi topluya alarak kendi ananıza babanıza söven insanlar değil misiniz?Ben item için de bişey yapmadım bu bi oyun sadece ben de biliyorum ama o kadar emek verdiğin bi çarı bi insan silerse ne düşünürsün?

evet biz o söven insanlarız,oyuna yeni başlayanlara drops falan toplatıp eline asıl vermesi gereken fiyatın 4te birini verip milletin üstünden geçinenlere,birde bununla ''Bir enayi buldum'' diyerek sağda solda hava atanlara.Birde buna kendi emeğin diyorsun,tebrik etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 19 Temmuz 2009; 23:05:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kim ezikti bilen bilir orta düzeydik yani dupe çıkmadan önce oyundaydık biz sonra mal yiğit çarı sildi

yiğit?,Mal?.Adam oyunun sadece oyun oldugunun farkındaydı.Senin gibi bir item için namusunu vermiyordu...

Kim namusunu vermiş item için?Siz msnde birbirinizi topluya alarak kendi ananıza babanıza söven insanlar değil misiniz?Ben item için de bişey yapmadım bu bi oyun sadece ben de biliyorum ama o kadar emek verdiğin bi çarı bi insan silerse ne düşünürsün?

evet biz o söven insanlarız,oyuna yeni başlayanlara drops falan toplatıp eline asıl vermesi gereken fiyatın 4te birini verip milletin üstünden geçinenlere,birde bununla ''Bir enayi buldum'' diyerek sağda solda hava atanlara.Birde buna kendi emeğin diyorsun,tebrik etmek lazım.

Formundasın bakıyorum

• Başlığı açan kişinin İngilizcesini becermişler resmen. Back to ne la ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Formundasın bakıyorum

Bir problem mi var forumda olmamda?,her zaman ben forumdaydım.Forum hareketlenince bende hareketlendim doğru orantılı olarak.Eğer bir problemin varsa buyur söyle tartışmaya açalım konuyu.eğer herhangi bir problemin veya söyleyeceğin yoksa anlamsız mesajlar atmayı bırakıp çeneni kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 20 Temmuz 2009; 0:12:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

Formundasın bakıyorum

İçinemi aldında anladın formunda olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 20 Temmuz 2009; 0:29:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.