Şimdi Ara

back to karkand sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben psn den back to karkan di aldim ama oyuna girince yeni haritalar gelmiyo bi yardimci olun lutfen

• ve bunu diyo 'The server is now running content that you dont have,look in the store for additional available content or make sure that all your conten is installed.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iiincitrr

ve bunu diyo 'The server is now running content that you dont have,look in the store for additional available content or make sure that all your conten is installed.

PSN'den aldıktan sonra download ettin mi? ettiysen Install ettin mi? belliki install edilmemiş back to karkand..
  • ewt her seyi yaptim ve bunu 5 kez tekrarladim ama gene aynisini soyluyo
  • data dosyasinda indirdigim dlc gozukuyo ama wake island vb... haritalara girerken sunu soyluyo :'The server is now running content that you dont have,look in the store for additional available content or make sure that all your conten is installed.
  • silip tekrar download etmeyi deneyin isterseniz, zira ben bf3'ü ilk indirdiğimde hata vermişti silip tekrar indirdim hata vermedi sonra :) başkada aklıma yöntem gelmiyor malesef :S
  • 5 kez silip yeniden yukledim ama gene sonuc yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.