Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.818
Cevap
40
Favori
151.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: patapon_00

Şu filmin 4.’sü gelmedi arkadaş, efsane bir seri
    Abi bu filminde 4.'sü gelmesin ya :( Her yapılan remake hüsranla sonuçlanıyor.
  • Yekta Kopan la Ercan Demirel in ilk vcd dublajı lazım arkadaşlar bilen veya bulan link verebilirmi rica etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 28 Temmuz 2018; 21:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikekin

Arşivi olan var mı bu filmin?
    Serinin tüm DVD ve blu-ray bonus videoları ve Türkçe dublajlarının çoğu arşivde.

1.film için 12 farklı Türkçe dublaj var, 3'ü hariç (2002 Star TV, 2005 TRT ve 2006 Kanal 1) hepsi arşivlendi. (Elime geçen Betamax video kasedi altyazılı çıktı)

2.film için 10 farklı dublaj var, yine aynı 3'ü hariç arşivlendi (Bulamadığım Beta video kasedinde dublaj varsa 11 farklı dublaj diye düzeltilir).

3.film için 9 farklı dublaj var, yine aynı 3'ü hariç arşivlendi (Bulamadığım Beta video kasedinde dublaj varsa 10 farklı dublaj diye düzeltilir).

1.film için Yekta Kopan-Sezai Aydın'ın olduğu 3 farklı dublaj (Star 1- Kanal D-Showtime), Yekta Kopan-Ercan Demirel'in olduğu 3 farklı dublaj (Video CD - TV8 - Bein Movies) var. VHS kaset, Tivibu ve Bluray dublajlarında bu ikililer yok.

Diğer filmler için daha az dublaj olmasının nedeni, ortak dublaj kullanımı.

2.filmde, İnterStar kanalı VHS kaset dublajını kullandı. 3.filmde Kanal D, İnterStar'daki dublajı kullandı.

ATV ve Beyaz TV, üç film için de blu-ray'deki dublajı kullandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 12 Ağustos 2018; 13:25:28 >

• Haftaya KANAL D'de yayınlayacakmış, doğrumu acaba?
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Abi allah aşkına, avatarın Marty, rumuzun Gelecek ve DeLorean yazamıyorsun :D İyi günler
  • patapon_00 kullanıcısına yanıt
    Gelmesin abi ne gerek var. :(
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Aynen çıkmadı 2. el de bulamadım bir türlü off her şey çok pahalı!
  • Bu sayfaya artık bir güncelleme şart yıl oldu 2018
  • Arkadas onlarca zaman konulu film dizi izledim boylesi yok ya 12 maymun ,22.11.63,terminator,...vs yok yok

ama soyle bir sey var cok mantik hatalari var.ornegin gelecege donus 2 full hatali filmin basinda marty 2015 e gidiyor gidince 2015 te marty nasil olur yani calisan ise giden marty nin olmamasi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- DeLorean Mark I(Plutönyumlu olan ve uçamayan)
    2- DeLorean Mark II(1955'te doktorun modifiye edip yıldırımla güç verdiği)
    3- DeLorean Mark III(2.filmdeki Dr.Fusion ve uçma modifiyeli olan)
    4- DeLorean Mark IV(3.Filmde madende buldukları)
    5- DeLorean Mark V(3.Filmde doktorun 55'teki parçalar ile modifiye ettiği kırmızı jantlı DeLorean)
    6- DeLorean Mark VI(3. filmde Tren yolundaki lastiksiz DeLorean)

Şöyle Mark I-II falan havalı yazdım.

Toplamda 6 versiyonu var DeLorean'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 8 Eylül 2018; 10:57:59 >
  • Zamanın yapılmış efsane filmi bu günki filmler hala onun tadını vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

Arkadas onlarca zaman konulu film dizi izledim boylesi yok ya 12 maymun ,22.11.63,terminator,...vs yok yok

ama soyle bir sey var cok mantik hatalari var.ornegin gelecege donus 2 full hatali filmin basinda marty 2015 e gidiyor gidince 2015 te marty nasil olur yani calisan ise giden marty nin olmamasi gerek
    1985'ten Marty 2015'e gittiğinde Marty'nin ayrıldığı zaman kırılıyor ve o tarihten sonra Marty'nin olmadığı bir zaman dilimi başlıyor. Yani Marty 2015'e gittiğinde kendi zaman diliminde kaybolmuş oldu. A ve B zamanı oldu. 2015'teki Marty'nin mevcut olduğu A dilimine gittiler. B zamanında ise Marty kayboldu.

2.Filmde doktor gayet güzel açıklıyordu bunu. Zaten bu sebeple Biff'i durdurmak için 1955'e gittiler. 1955'te 2 Marty olmasının sebebi de oradaki Marty'nin orjinal zaman diliminden gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 8 Eylül 2018; 11:0:50 >

• Erwin kullanıcısına yanıt
    1985 te ne marty var ne jennifer var ikiside 2015 e gitti.bu nasil olur,2015 te bunlarin olmamasi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikekin

Haftaya KANAL D'de yayınlayacakmış, doğrumu acaba?
    Gerçekte ağzı olanın konuştuğu gibi, sanalda da eli olan yazıyor.

Kanal D'de filmin bir tek reklamı bile yapılmadan bunu kim uydurduysa artık.

TV'lerde yeni sezona girildi artık, diziler her akşamı kaplayacak, fazla film yayını beklememek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

Arkadas onlarca zaman konulu film dizi izledim boylesi yok ya 12 maymun ,22.11.63,terminator,...vs yok yok

Niye çalışan, işe giden yaşlı bir Marty olmasın ki?

Marty 2015'e gider, zengin olurum diye bir spor almanağı alır, almanağı doktor çöpe attırır, 2015'teki yaşlı Biff onu alıp 1955'teki genç Biff'e götürür. Ve 2015'in aynı dakikalarına geri döner. Onun gidip gelmesi birkaç dakika sürer, aynı anda Doktor ve Marty de geri dönmek üzeredir. 2015'teki doktor ve Marty yeni zaman çizgisini henüz farkedemez, ancak 1985'e döndüklerinde farkedebilirler.

Biff'in zengin olduğu yeni oluşan zaman diliminde, Marty ve kardeşleri yine doğar ama babaları George 1970'lerde öldürülür, Biff ile Lorraine evlenir, Lorraine de Biff'i 1990'lı yıllarda öldürür. Yaşlı Biff 1955'ten 2015'e dönünce siliniyor farkındaysanız. Onun silinmesini Bob Gale açıklamıştı.

edit: 1955 yerine 1985 yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 8 Eylül 2018; 15:2:5 >

• Bende başka bir forumda gördüm de heyecanlandım :(
  • Beyler bu filmin oyunu var mı "Back to the Future: The Game" haricinde? Birde oyuncak arabasını nereden alabilirim?
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    3. ve 4. yazdığın zaten aynı araç :D
  • gelecege donus 1 in sonunda marty jeniferle arabasinin yanina gelir sonra doktor ucan delorein ile gelir 2015 e giderler o andan itibaren marty 1985 te yoktur olsa dahi (geri donup gelse),cocuklarinin hapse dusecegini gelecegi hepsini bilir.bakin marty gelecege gidiyor artik herseyi bilir 1985 ve sonrasina dair,hatta jenifer bile biliyor.neyse bence bu hatali zaten yinede en iyi zaman filmi.

• Hala ucan kaykaylari bekliyorum ben :)

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.