Bildirim
Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (127. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
belgeselinde vardı gerçek arabasından üretimler -
-
aynen bu belgesel gösterilen araba filmdeki bi de bunun gerçeğini yapıp binenler vardı -
-
Bu eski linkleri yenileme şansınız var mı? -
Bende nette aradım ama bulamadım -
Merhaba o model arabaları nereden uygun fiyata alabilirim? gittigidiyora baktım ama çok uçuk fiyatları var. -
Abi benide sıraya ekler misin? Birde buraya bir güncelleme gelmesi lazım artık. Millet geçmişte kalmış -
Ne kadar çok dublajı varmış vay be. Peki şuan hangi TV kanalı veriyor? İzleyebileceğimiz bir yer varmı abi? -
Çizgi filmleri varmış bunun nereden izleyebilirim? -
-
abi burada hepsi var https://www.youtube.com/watch?v=WOryGGQJ4VY&list=PL9Z607jFKUHhVamUyV-MBCrzjdURD7BpTquote:
Orijinalden alıntı: inexo
star dublajı **** olmayanı var mı acaba link bilen varsa bana gönderebilri mi -
Gittigidiyor'da vardı ikisi de en son.quote:
Orijinalden alıntı: futureboy34
Bunları nereden alabilirim acaba?
Alıntıları Göster -
Şanslı Adam'ı bulabilir misin emin değilim ama öbürünü d&r satıyor. -
Beni de yazın hocam. En sevdiğim film serisinin fan kulübüne 10 yıl geç kalmışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler -
Usta konu sahibinin artık pekte umurunda değil sanırım. Bırakıp gitmiş burayı arazi olmuş :Dquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
Beni de yazın hocam. En sevdiğim film serisinin fan kulübüne 10 yıl geç kalmışım. -
Of ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: futureboy34
Bunları nereden alabilirim acaba?
Alıntıları GösterGittiGidiyorIflah Olmaz Bir Iyimserin Maceraları Epsilon Yayınevi - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/iflah-olmaz-bir-iyimserin-maceralari-epsilon-yayinevi-380387770
Bu arada bende iletişime geçtim konu sahibiyle ama vaktim yok gibi bir şey demişti galiba yanlış olmasın. Artık olduğu kadar işte :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X