Şimdi Ara

Backend projesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bir süredir kendimi backend alanında eğitiyorum. Halihazırda cms sistemi kodladım fakat bilgilerimi iyice pekiştirmek adına başka projeye başlamak istiyorum ve biraz standardın dışına çıkıp özgün bir fikir arıyorum. Maksat CV'de standardın dışında ilginç birşey olsun. İnternetten biraz fikir almak için araştırayım dedim, crud projeleri değiştirip değiştirip önümüze sermişler. Şimdi gelip "böyle fikrim olsa sana mı söylerim" tarzı şeyler yazan kişiler olacak fakat amacım projenin pazarda değeri olması değil kaldı ki iyi pazarlanırsa her projenin değeri vardır fakat önceliğim işveren gözünde fark yaratması. Sizden ricam ilginç fikirleriniz varsa paylaşmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bx0005546 -- 9 Ocak 2020; 3:9:9 >

• özgün projeden çok alanda bilgilerini kullanıp kanıtlayabileceğin proje araman daha iyi olur ben de öneriler için rez alıyım xd
  • Hem kendini geliştirmek için hem de eğlenmek için sana "crawler" tavsiye ederim. Biraz araştır. Çok zevklidir. Kendi haber siteni, ilan siteni veya bir film siteni yazabilirsin. Tabiki ticari değil eğlence ve öğrenme amaçlı. Çünkü crawler ile sana ait olmayan içerikleri çekiyorsun. Ben kendim kullanmak için bazı siteleri crawl ediyorum. Crawler, jsoup, json, webservice gibi teknolojileri pekiştirmeni sağlar. Bir dene hoşuna gideceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.