Şimdi Ara

Background' a yardım edecek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar. Ben bi site hazırlıyorum ve site şuan tasarımda.. Bugun oturdum bilgisayar başına ve yapım aşamasındadır sayfası koymak istedim. Tasarladım öyle kafama göre bişey. Bide background koydum. Sayfayı yükledim bi deneme kendim bi girdim. tam 4,5 dakika backgroundun yüklenmesini bekledim ve intihar edesim geldi.. :D Sonra bütün günümü bu background u küçültmek ve sayfanın daha hızlı açılmasını sağlamak için uğraştım. Yardım eden arkadaş yok. deli oldum

Ben pek fazla anlamam bu kurulumdan ama size bi yazayım

Background 348 KB (356.352 bayt), 1129x690 piksel ve JPEG.

Slicela filan parçaladım ama işe yaramadı veya ben yanlış yaptım

Bu background u nasıl küçültebileceğimi veya nasıl sayfanın daha hızı açılmasını sağlayacağım hakkında bana bi bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

• önce photoshopta parçala ve html olarak kaydet sonra parçaladığın resimlere göre table yap ve bu parçaları o tableların içine koy
  • Photoshopda kayıt ederken , Save for web seçeneğiyle çalışmanızı hangi formatta ve hangi kalitede kaydederseniz nekadar boyut kaplayacağını , nasıl görüneceğini görebilirsiniz.

daha çok yazı varsa gif veya png daha uygundur.

grafik ağırlıklıysa jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paugasol -- 27 Aralık 2006; 19:20:41 >
  • arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim. Aslında slice tool la yaptığım doğruymuş ama ben hata yapmışım. Yardımlarınız için çok teşekkürler gayet süper bi hızda açılıyor artık :) saolun...
  • Arkadaşlar ben bi soru daha sormak istiyorum bilmiyorum biliyormusunuz ama aklıma takıldı. Bazı sitelerin isimlerini browserlara yazdığımız zaman parça parça değilde bekleyip bekleyip bir anda geliyo karşımıza. örneğin mynet... Ben browser ima mynet.com yazdığım zaman ve enter tuşuna bastığım da sayfa parça parça değilde yükleyip bir anda çıkıyo karşıma. Şimdi aklınızda daha önce myneti ziyaret ettiğin için öyle bir anda yükleniyo diyorsunuzdur ama explorer in önbelleğini boşalttığım zamanda aynı şekilde bir anda geliyo sayfa.. Bu konu hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca bu background konusunda gerçekten içten teşekkürlerimi sunmak isterim
  • mynet bende parça parça açılıyor, ama dedigin olayın java kodu vardı bulamıyorum arşivde
  • java kodu olduğunu bilmek de güzel. eywallah saolasın :)
  • arıyorum bulursam koyarım buraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.