Şimdi Ara

Background Resmi Nerede saklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Windows Xp'de masaüstü background resmime ulaşmak istiyorum. Orjinal dosyayı kaybettim ve ben de background resminin saklandığı yerden almak istiyorum. Windows xpde backgroundlar nerede saklanıyor acaba? Yada ulaşmanın başka bir yolu varsa yardımcı olur musunuz?
    Şimdiden teşekkürler.

• gizli dosyaları göster yaptıktan sonra document settings-kullanıcı adınız-local settings-Application Data-microsoft (duvar kağıdınızı burada bulabilirsiniz bitmap format olarak)
  • Denetim mASASINDAN Bulabilirsin
  • Uzun zaman olmuş ama yine de arayana yararlı olabilir düşüncesiyle yazayım,masaüstü temaları xp pro'da
    C:\WINDOWS\Web\Wallpaper adresindedir.
    Genellikle 800*600 boyutlarındadır ve bugünün geniş ekran veya 19 inch veya üstü ekranlarında çözünürlük seçenekleri ortalama 1280*960 gibi olduğundan eğer masaüstünüzün kalitesi çok iyi değilse uzat seçeneğiyle masaüstü boyutlarına eriştirmek istediğinizde görüntü kalitesi çok düşecektir. Bu yüzde intenetten aramalarda boyut belirterek mesela google chrome için gelişmiş aramalarda tüm boyutlar yerine 2mb ve üzeri seçenekleri işaretleyerek aratırsanız harika wallpaper resimler bulabilirsiniz.Bu resimleri sağ tıkla farklı kaydet seçeneği kullanarak kısa ve düzgün isimlendirmelerle
    C:\WINDOWS\Web\Wallpaper dosyasına kaydedersiniz. Sonrasında masaüstünün boş bir yerine sağ tıklayarak özelliklerde masaüstü seçeneğini açtığınızda izlemek istediğiniz resimler arasında sizin eklediğiniz resimde listelenecektir. Bueadan üzerine sol tıklayarak seçip sağdaki konum seçeneğinde uzatı seçerek alttan uygula deyip tamam tıklayarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.