Şimdi Ara

Backtrack 3 Backtrack4 airmon-ng sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Backtrack 3ve Backtrack 4 ü indidim ve sanal pc me kurdum sorun şu ki açtıgımda konsola yazdığım airmon-ng hiç bir sonuç vermiyor backtrack 3 de nete girebiliyorum ama wireless kartı bulunamadı diyor 4 de nete de giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exsbandit -- 28 Mayıs 2009; 9:52:32 >

• Hocam biride cevap yazsın yahu....
  • Backtrack dağıtımları live cd dağıtımlardır.Bilgisayarınızı CD sürücüden boot ederek backtrack'i çekmiş olduğunuz cd ile açın.O zaman wireless kartınızı görmesi gerekir.Bir de görmemesi ihtimaline karşılık wireless kartınızın marka ve modelini yazarmısınız?
  • wireless kartım intel pro 4965 agn
  • ben backtrack3 usb kullanıyorum masaustunde wlassistant çalişmiyor bt çalişir vaziyette usb modemi çıkartıp taktıktan sonra sorunsuz çalişiyor bunu wifiyi kapat açla çaliştirmayı dene bence
  • ayrıca chipset driverları yuklemelisin bt4 de birçok driver sorunu cozulmuş diye biliyorum?
  • Merhaba arkadaşlar! Benim de bir sıkıntım var airmon ile ilgili benim back track içinde airmon wireless tools gibi seçenekler görünmüyor. Bu programları haricen mi yüklemek gerek? Ya da başka bir yöntemi var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim!. buuren@hotmail.com elektronik posta adresimden de ulaşabilirsiniz. Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bt cd leri ile wireless şifrelerini çalmak için boşa uğraşıyorsunuz diye düşünüyorum. 6-7 sene önce popülerdi wep şifreleme ile .şimdi wpa var. wpa şifrelemeyi bt ile kolay kıramazsınız .
    boşuna uğraşmayın 5 komşu birleşip şifre paylaşın olsun bitsin
    bt4 benim 3 ayrı wirelessimi tanımadı arkadaşım yeni fazla bir şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.