Arkadaşlar masaüstü sabit olarak kurulum yapıp çift işletim şistemi kullanıcam. Şu an GNOME rd 1 var rd3 geçiş yapıcam.
Benim sarum şu:
- Masaüstü görünüm açısından KDE mi GNOMEmi önerir siniz? - Bir de aralarında yazılımsal olarak fark varmı Backtrack 5 rd3 KDE ve GNOME yazılımsal özellik olarak aynı olduğunu düşünüyorum
en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler
b.yuce@yandex.com
quote:
Orijinalden alıntı: kanvoldo
Herkese selamlar...
Arkadaşlar masaüstü sabit olarak kurulum yapıp çift işletim şistemi kullanıcam. Şu an GNOME rd 1 var rd3 geçiş yapıcam.
Benim sarum şu:
- Masaüstü görünüm açısından KDE mi GNOMEmi önerir siniz? - Bir de aralarında yazılımsal olarak fark varmı Backtrack 5 rd3 KDE ve GNOME yazılımsal özellik olarak aynı olduğunu düşünüyorum
en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler
b.yuce@yandex.com
Backtrack kullanmadığımdan içindeki penetration testing yazılımlarının değişip değişmediğini bilmiyorum (büyük ihtimal değişmemiştir). GNOME-KDE sorusuna gelince, gerçekten zevk meselesi. Yine de karşılaştırma yapmak zorunda kalırsak start menü olmayan Win8'i beğenmeyen adam GNOME3'ü de beğenmez (GNOME3 Linuxçukar arasında Wi8'in Windowsçular arasında yarattığına benzer bir şaşkınlık yaratmıştır). KDE4 biraz daha klasiktir.