Bildirim
backup konusunda yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne tür bi yedekleme yapıldı, hangi program ile ? Sistemdeki verilerden kastın ne,Windows mu, D sürücüsü mü ? Lütfen soruyu yazraken biraz daha açık, hatta mümkünse resimleyerek yollamak size de bize de kolaylık sağlayacak... -
-
Yedekleme windows dan yapıldı herhangi bir ekstra program kullanılmadı ise, yedekden geri yükleme/dönme olayı şu şekilde,
Başlatı tıklıyoruz,> Denetim Masası>Sistem ve Bakım'ı ve ardından Yedekleme ve Geri Yükleme'yi tıklatın. Dosyalarınızı geri yüklemek için, "Dosyalarımı geri yükle"'yi tıklatın.Daha sonra yedeğin içeriklerine göz atmak için, Dosyalara göz at veya Klasörlere göz at öğesini tıklatın. Gözatı tıkladığınızda yedekleme yapılan klasörü gösterdiğinizde muhtemelen "images" isimli bir dosya bulacak ve oradan geri yükleme yapacaktır.
Resimdeki kısımda dosyalarınızı bulamama sebebi veya erişememe sebebi, o kısımın partition tanımlaması yapılmamış veya yapılmış ise de silinmiş olmasından kaynaklanıyor. -
Dediğin yöntemi denedim hiçbir dosya bulamadı. silinmediğine eminim sen ( partition tanımlaması yapılmamış )böyle bir şey den bahsetmişsin onun hakkında bilgi verir misin? -
Partition tanımlamasını sanırım söyle anlatabilirim, sıfır bi bilgisayara windows kurarken bütün harddiki siler de yeni tanımlama yaparsın ya, örnek veriyim 500 gb lık bi harddiskin 200 gb ını C sürücüsü için ayırırsın ve windowsu oraya kurarsın ya, kalan kısmıda unutup veya bilerek hiç bişi yapmadan devam edersin ve kurulmuş windowsda, disk yönetiminden baktığında aynen senin ulaşamadığın kısım gibi görünür. İşte bu partition tanımlaması yapılmamış bir harddiskin görüntüsü.
Şimdi sen bu kısıma dosyalarını attığını söylüyorsan demek ki bu kısım tanımlaması yapılmış ve formatlanmış,içine bu şekilde dosya atabilmişsin.Bu durumda bu kısıma neden ulaşılmaz; çeşitli sebepleri var. Bugun işim biraz fazlaca, müsade edersen onu da yarın öğleden sonra anlatayım... -
-
Hocam daha bir sorunu çözmeden diğerine geçiyoruz ama hadi neyse ben bu mesajında bahsettiğin yedeklenmiş dosyadan geri yükleme yapmayı resimlerle anlatayım. Bazılarını ben çektim bazılarını ise internetten buldum/bulacağım. Kafan karışmasın...
İlk önce denetim masasında sistem ve güvenliği tıklayıp yedekleme ve geri yüklemenin altında bulunan "dosyaları yedekten geri yükle" yi seçeçeğiz resimdeki gibi
Daha sonra alttaki resimde olduğu gibi dosya ve ayarları geri yükleyi seçip ileriyi tıklıyoruz.
Altdaki resimi takip ederek,karşınıza gelen pencereden “Gözat” düğmesine tıklıyorsunuz “Yedekleme Dosyasını Aç” penceresinden tekrar “Gözat” seçeneğini seçiyorsunuz ve açılan pencereden yedek dosyanızın yüklü olduğu konuma gelip yedek dosyanızı seçip “aç” düğmesine tıklıyoruz, buradan sizin backup-prj.bkf dosyanızın bulunduğu yeri gösteriyoruz ki resimde göründüğü kadarı ile d sürücüsünün kök dizinin de.Dosyayı seçtikden sonra "tamam" butonunu tıklayıp geri yüklemeyi başlatıyoruz.
Önemli not: backup-prj. bkf dosyan nereden ne yüklediğini bilmediğim için, geri yükleme sonrası nereye ne yazacağı hakkında bilgim yok, sorumluluk şahşınıza aittir.
Yukarıda anlattığım konu sadece yedeklenmiş bir dosyadan geri yükleme işleminin nasıl yapılacağını anlatıyor.D sürücünüzün MBR yada FAT alanından dolayı okunamaması(dün son yazdığım mesaj) ve buna çare ile bir ilgisi yok. Bilgilerinize...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 24 Haziran 2015; 14:54:17 >
-
yardımın için teşşekkür ederim saolasın GetDataBack for NTFS programı ile halletim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X