hocam sen oyununu al guzelce yukle.zor hicbiseyi yok.seceneklerden multiye giriyorsun server browser e tıklıyorsun onune 100 lerce server geliyor.istedigine giriyorsun ,bitti gitti.
dostum bu yorumuna katılıyorum ama bu oyunu yuklerken sabırlı olman gerek online update yaparken abooowwwww 5 saat update yapmasını bekliyon tabi internetin hızına baglı o ayrı mesele ben hala su anda yukluyom 6 da basladım
quote:
Orijinalden alıntı: Dewilmacry.
quote:
Orijinalden alıntı: aresmar
Ölü konuyu diriltmişsin. İmzamdaki sık sorulan soruları bi oku bence.
+1907
+ 2-2
Diriltenlerden biri olayım. :D
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Oyunu kurarken sana Disc mi yoksa Online'mi diye seçenek sorar eğer disc'i seçersen oyunu dvd ile oynamak zorunda kalırısn, diğer şıkkı seçersen direk oynarsın.
beyler oyunu orjinal aldım. şimdi kurarken DİSC mi - onlinemi yazıyor. hangisini işararetleyim? bilgi verirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: masumadam3
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Oyunu kurarken sana Disc mi yoksa Online'mi diye seçenek sorar eğer disc'i seçersen oyunu dvd ile oynamak zorunda kalırısn, diğer şıkkı seçersen direk oynarsın.
beyler oyunu orjinal aldım. şimdi kurarken DİSC mi - onlinemi yazıyor. hangisini işararetleyim? bilgi verirseniz sevinirim.
+1905 :)
Disk yaparsan CD ile oynamak zorunda kalırsın. Online yap. Ama format atacağında yada oyunu sileceğinde Deauthorize This machine yapman gerekir.
selam arkadaşlar allah rızası için battlefield bad company 2 online oynayamıyorum sizden ricam bana yol gösterir misiniz ilk önce yaptıgım işleri söyliyeyim eagames sitesinden kullanıcı adımı vede aldıgım key giriyorum ama join dedikten sonra try again later diyor ne eksik yapıyorum veya ne yalnış yaptım lütfen acil yardımmmm saygılarrrrrr hepinizeeeee
quote:
Orijinalden alıntı: sevdali_22
selam arkadaşlar allah rızası için battlefield bad company 2 online oynayamıyorum sizden ricam bana yol gösterir misiniz ilk önce yaptıgım işleri söyliyeyim eagames sitesinden kullanıcı adımı vede aldıgım key giriyorum ama join dedikten sonra try again later diyor ne eksik yapıyorum veya ne yalnış yaptım lütfen acil yardımmmm saygılarrrrrr hepinizeeeee
Modem'i resetleyip öle bir dene yada yeni bir soldier açıp öyle dene.
CO-OP OYNANABİLİYORMU HİKAYE MODU ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme