Şimdi Ara

BAD COMPANY 2 | 'Serverlar boş!' diyenlere gelsin.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

valla sizin sorununuz ne bilmiyorum ama benim ping 50-60 bf3 de bide oyun acisindan bf3 daha basarili, ha size gore oyun uygun degilse yani oynayamiyorssaniz, pc niz sakat ozaman oyunu kotulemeyelim bc2 ye donelim :).

Hacı oyunun grafiklerine bir şey diyen yok sorun gameplay ve saçmalıklar. He birde oyunun konsollar yüzünden kirpilmis olması.

he konslar icin biras oynanisi degistirdiler ama genelde guzel duruyor simdilik :).
  • Nasıl 100 pingle 60 pingle oynuyorsunuz yaw, ben 170 altına düşmedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Nasıl 100 pingle 60 pingle oynuyorsunuz yaw, ben 170 altına düşmedim daha

Ben ozel bir ayar yapmadim. Ancak pingim kimi zaman 159nin ustune cikiyor ve de HIC ama HIC takilma sorunu yasamiyorum. Ping kac olursa olsun oyun cok akici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Nasıl 100 pingle 60 pingle oynuyorsunuz yaw, ben 170 altına düşmedim daha

Ben ozel bir ayar yapmadim. Ancak pingim kimi zaman 159nin ustune cikiyor ve de HIC ama HIC takilma sorunu yasamiyorum. Ping kac olursa olsun oyun cok akici

Birde şöyle bir durum var, 170 ping en düşük olduğu zaman, genel de 190 - 220 arasında oynuyorum, karşımda 70 - 80 pinglik adamlar varsa noob'da olsalar alıyorlar beni, en çok bu deli ediyor adamı

• bc2 guzel oyun ama bf3 kadar degil. Uzun süre bfc2 oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum. Bu arada beğenmeyen arkadaşlarım donanımları hakkında ön yargılı düşüncelerim oluştu... haklı olma ihtimalim var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

bc2 guzel oyun ama bf3 kadar degil. Uzun süre bfc2 oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum. Bu arada beğenmeyen arkadaşlarım donanımları hakkında ön yargılı düşüncelerim oluştu... haklı olma ihtimalim var mıdır acaba?

+1
  • quote:

bc2 guzel oyun ama bf3 kadar degil. Uzun süre bfc2 oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum. Bu arada beğenmeyen arkadaşlarım donanımları hakkında ön yargılı düşüncelerim oluştu... haklı olma ihtimalim var mıdır acaba?

benim donanımın bf3 ile yıldızı barışmadığı için nötralim bf3 konusunda bir şey demiyorum ama güttükleri politikaların da iyi olmadığı açık (haritalardan şikayet gelince b2k gelmesi, cod usulü infantry kombat üzerine dayalı dlc ile oyunun cod'laştırılmaya çalıştırılmaya çalışılması vs)

bc2 güzel oyun, oynasam bf3 de severim biliyorum ama bc2'den 1 ay önce öyle soğudum ki bir daha girmedim, oyuna girdiğim 5 serverdan 2'sinde bariz hilecilerle karşılaşıyordum.. artık illallah dedim, ağız dolusu sövüp uzaklaştım, o gün bu gündür origin'i bile çalıştırmıyorum..

• BF3 Ü full de oynayabildiğim sistemim var ve bf3 ü bc2 kadar sevmedim. zaten 2 oyun çok farklı. kiminin bc2 yi kiminin bf3 ü sevmesi normal.
    bunun pc sistemiyle alakası yok.
  • Sistemim BF3'u full ayarlarda oynatiyor. Yani yaptiginiz yorum sacma. Cunku oynatmasa bile BF3'un Ultra ve Low ayarlarinda asiri buyuk farklar yok. Adam Low'da oynar sikinti yasamaz. Ben BC2 oyuncusuyum ve cok da mutluyum. Su an doluluk bu oranda gordugunuz gibi, hile deseniz henuz sadece 1 kisiye rastladim. Arastirdim BC2 hileleri para ile satiliyor, bu da oyundaki hilecileri azaltiyor. Oyle onune gelen hileci degil yani

DN: Gercek oyuncular anlayacaktir bu dedigimi: Bir insanin %100 hile kullandigindan emin olabilmek icin hile kullanmak gerekir
  • Ben de almayı düşünüyorum bu oyunu çok geç olmadı sanırım almak için ??
  • Aldım 2gün boyunca oynadım bf3ten sonra berbat bir oyun geldi hele haritalar berbat, iyikide dice bc2 yolundan gitmeyip ,bf3 gibi bir oyun çıkarmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLperenDepp

Ben de almayı düşünüyorum bu oyunu çok geç olmadı sanırım almak için ??

Sonn6 aydir bir artis var bc2 de
  • Hayır geç değil resimlerde gördüğünüz gibi artış var azalma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

benim donanımın bf3 ile yıldızı barışmadığı için nötralim bf3 konusunda bir şey demiyorum ama güttükleri politikaların da iyi olmadığı açık (haritalardan şikayet gelince b2k gelmesi, cod usulü infantry kombat üzerine dayalı dlc ile oyunun cod'laştırılmaya çalıştırılmaya çalışılması vs)

bc2 güzel oyun, oynasam bf3 de severim biliyorum ama bc2'den 1 ay önce öyle soğudum ki bir daha girmedim, oyuna girdiğim 5 serverdan 2'sinde bariz hilecilerle karşılaşıyordum.. artık illallah dedim, ağız dolusu sövüp uzaklaştım, o gün bu gündür origin'i bile çalıştırmıyorum..

120 saattir oynuyorum bariz hileciyle 2 kere karşılaştım o kadarda fazla değil yani hileci sayısı (1inde otomatik nişan alma vardı görüş açısına girince silahı otomatik nişan alıp sıkıyor ve tam kafanızdan vuruyordu 2.den emin değilim ama adam sniperla 50 metre mesafede çat çat indiriyordu rushta ya hile yada acaib pro :D Arkasından izledim baya hiç ıskalamıyordu hiledir büyük ihtimal)

• Aynen oyle hocam oyunu kotulemek icin salliyolar da salliyolar.. Ben de sadece 2 kez karsilastim ki 1 tanesinden emin degilim bile
  • WBKS Valparaiso serverlarında çok Türk oyuncu var.Server hep full
  • forever bc2 forever WBKS Valpa. Benim sistemim de BF3ü ultrada oynatıyordu ama bc2 oynardım hep.
  • Isla Inocentes de guzeldir
  • BF3 ten BFBC2 ye donen arkadaslarin madem sistemleri BF3 e yetiyor, bu kadar gercekciligi kaldiramadiklari icin mi donduler BFBC2 ye acaba? Yada base raping yapamadiklari icin olmasin?
    Saka bir yana; BF3 u de BFBC2 yi de cok oynadim, ama BF3 ten sonra BFBC2, cok basit kaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silentkiller -- 21 Nisan 2012; 1:00:16 >
  • Ben BF3e geçemedim.BF2+BC2
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.