Şimdi Ara

Bad Sector

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım sürekli mavi ekran veriyor.Benim de aklıma diskte bozulma olabilecegi geldi.C ve D olmak üzere 2 ayrı hard diskim var.Chkdsk yardımıyla ikisini de yüzeysel olarak tarattım.Bi de bunun bilgisayar acıldıgında direk devreye gireni var.Bunu c için uyguladım ama c'nin 8 katı olan d için uygulayamadım.Bi yardım ederseniz.

• neden uygulayamadığını da yazsaydın keşke. normalde diski denetle diyerek iki kutucuğu işaretlediğinde eğer diski denetlemezse, yeniden başlattığın zaman denetleme opsiyonun olur. eğer bu şekilde de denetlemiyorsa büyük ihtimalle diskte bozulma oluştu. şu anda kullandığım harddiskte de aynı problem var ve hiç kasmadan verilerimi kurtararak harddiski garantiye vereceğim. fakat bende bad sector olduğu kesin. tespit ettim. bu yüzden de format bile çekemiyorum harddiske. eğer sen de şüpheleniyorsan hdd regenerator 1.61 adlı programı kullan. bad sectorlu harddiskler konusunda en iyisi. eğer bad sector yoksa ; partition magic, partition table doctor gibi programlarla harddiskteki hataları gidermeyi dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.