Bildirim
Bad sector hakkında (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
quote:
Orijinalden alıntı: BYRM81
hocam cep telefonu ile çektiğim foto buyur;
bu harddisk
Selam
Resimdeki SATA portlarını yanlış takmışsınız. DVD Port 1 de, HDD ise SATA 3 portunda takılı görünüyür. Bunların anakart üzerinden yerlerini tersine takın.
Yani; DVD'nin yerie HDD DATA kablosunu takacaksınız.
Boot eden veya sistemin kurulu olduğu HDD SATA 1 portunda olmalı.. Performans ve uyumluluk açısından bu önemlidir. Öyle rastgele bir porta takılıp bilgisayar çalıştırılmaz/kullanılmaz ve sorunlar yaratır.
Kolay gelsin..
hocam çok teşekkür ederim gerçekten dediğin gibi ben nasıl olsa hepsi sata portu aralarında bir fark olmaz diye düşünmüştüm ama demek ki varmış...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BYRM81
hocam çok teşekkür ederim gerçekten dediğin gibi ben nasıl olsa hepsi sata portu aralarında bir fark olmaz diye düşünmüştüm ama demek ki varmış...
Geçmiş olsun ve rica ederim..
Sizin dediğiniz gibi SATA portlarının hepsi aynı olsaydı, numaralandırmazlardı sanırım?
Anakart üzeride RAM ve SATA portu sıralamak çok önemlidir. Dizilim sırasını bilmiyorsanız, bunların mutlaka anakartın kitapçığından bakılarak monte edilmesi gerekir. Umarım bundan sonraki sıralama işlemi sizde kalıcı bir şekilde muhafaza edilir..
Kolay gelsin..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X