Şimdi Ara

bad sector sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bılgısayarımı tarattım 8641 mb ta bad sector tespıt edıldı. hdd regenerator denedım duzeltmedı hata verdı baslangıc dıskı olusturdum oda exe dosyasını bulamadı dıye hata verdı . bu bolumu format atmadan ayıklayabılecegım bı program varmı acaba

• bad sector tamiri olmuyor bildiğim kadarıyla.ancak low level format ile harddisk sıfırlanıp bad sectorlardan kurtulabiliniyor.
  • sadece o kısmı kullanım dısı bırakmanın yolları varmı bad sector 9. gb ta oldıugu ıcvın o kısmı cope atıp kurtulabılıyomusuz arastırdım fakat beceremedım bu yuzden konu açtım bilen bırı dırek bılgı verebılır dıye
  • maxtor un powermax isimli programi ile dene... disk marka model ayirt etmez. direk low level atabiliyosun. full olarak atmani tavsiye ederim.
  • low level formatta butun hdd sılınıyormu acaba c ve d dıye ıkı kısımda su anda. bide bad sector 8765. mb ta cıkıyo bu tam olarak hdd nın neresıne denk gelıyodur bunu sormamın sebebı bırımı kucult dedıgımde 9 gb kuculttum fakat bad sectorun yerı sonrakı taramada hıc degısmedı aynı yerde duruyodu
  • evet silinir. diski tamamen sektor sektor formatlama programidir. diskin uzerini fiziksel olarak kontrol eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.