Bildirim
bad sector sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bad sector tamiri olmuyor bildiğim kadarıyla.ancak low level format ile harddisk sıfırlanıp bad sectorlardan kurtulabiliniyor. -
sadece o kısmı kullanım dısı bırakmanın yolları varmı bad sector 9. gb ta oldıugu ıcvın o kısmı cope atıp kurtulabılıyomusuz arastırdım fakat beceremedım bu yuzden konu açtım bilen bırı dırek bılgı verebılır dıye -
maxtor un powermax isimli programi ile dene... disk marka model ayirt etmez. direk low level atabiliyosun. full olarak atmani tavsiye ederim. -
low level formatta butun hdd sılınıyormu acaba c ve d dıye ıkı kısımda su anda. bide bad sector 8765. mb ta cıkıyo bu tam olarak hdd nın neresıne denk gelıyodur bunu sormamın sebebı bırımı kucult dedıgımde 9 gb kuculttum fakat bad sectorun yerı sonrakı taramada hıc degısmedı aynı yerde duruyodu -
evet silinir. diski tamamen sektor sektor formatlama programidir. diskin uzerini fiziksel olarak kontrol eder.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- video sinyali yok uyku moduna geçiyor çözümü
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- pineview nedir
- bilgisayar hızlandırma
- internetim çok yavaş
- mavi ekran hatası
- ekran videosu alma
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X