Şimdi Ara

Bagaja dökülen yemek kokusu nasıl geçer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kışa girmeden bende bagaj halısını çıkarıp yıkadım. 30 yıllık yağ ve kir aktı.   basit bir işlem hocam halıyı çıkarın yıkayın. tertemiz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Etli yemek yapacak kadar zengin olan bu forumda takılır mı ?   

Alıntıları Göster
    Hahahah hocam 2015 audi var fakat avmde yemek yiyeceğim zaman 15-16 liralık küçük menüleri tercih ediyorum halen

Konu sahibi arkadaşıma geçmiş olsun. Kendisi zahmete bence hiç girmesin elden bişey gelmez. İyi bir detailingciye götürmesi kâfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Mart 2021; 12:1:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• qwsehmus kullanıcısına yanıt

Hocam ben 3d LVP cleaner 1/5 oranında sulandırıp.,yumuşak uçlu koltuk fırçası ile temizliyorum. Ama sakın sert uçlu fırçalar ile denemeyin, zarar verirsiniz. Üstüne 3d Lvp conditioner sürüyorum 2 kat sünger yardımı ile. Yumuşacık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süt faciası vardı forumda. Geçen hafta ben de balık taşıdım biraz taşmış sabah ceset gibi kokuyordu araba. Hemen o an bagaj halısını söktüm halı fırçası ile deterjan kullanarak iyice yıkadım. Sonra kurumaya biraktim. Araba içini de havalandirdim. Tüm kapıları açtım hava iyiki gunesliydi. Biraz oda parfümü sıktım iç dış yıkattim. Sonra kuruyan bagaj halısını yerine koydum. Koku yok. Acil müdahale etmezsen o pis koku iyice işler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınız için teşekkür ederim.Vazelin sür diyen var,yanlış mı bu söylenen?

• qwsehmus kullanıcısına yanıt

Deri temizliğinde, döşeme ustaları arkadaşlarımız Arap sabunu ile temizleme ve arko krem ile bakım yapmayı tavsiye ederler. Doğrudur vazelin de kullanılabilir fakat koltukta kayganlık yarattığı için benim kişisel görüşüm sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor. Ayrıca artık teknoloji gelişti. Yeni ürünler daha güvenli ve ne kadar sulandırılacağı ve nasıl kullanacağınız üzerinde yazıyor. Karar sizin...

• bagajı komple yıkat, bol köpüklü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.