|
Bağcılar Gigafiber (3. sayfa)
-
-
Bağcılar 100. yıl mahallesi için çalışmanız olacakmı ....?
-
Merhaba, talep olarak iletilen her bölge değerlendirmeye alınıyor. Uygunluk olması durumunda proje ekiplerimiz projeler listesine alıyor. -
Bağcılar fatih mahallesine ne zaman gelir fiber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, net süre bilgisi iletemiyorum. Sitemiz üzerinden talep olarak adresinizi paylaşabilirsiniz. -
Fevzi çakmak mahallesi saha ve bina kutuları takıldı tüm kablo bağlantıları yapıldı ne zaman aktif olacak acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 25 Şubat 2024; 16:41:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, tam adresi konu linki ile PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Pm attım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kontrol ederek bilgi vereceğim.👍 -
Bu bağcılar fatihe fiber ne zaman gelecek
-
Bağcılar Sancaktepe’ye geldi kullanıyorum ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, GigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de GigaFiber talebinizi sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Keyifli kullanımlar dilerim -
İstanbul bagcılar 100. yil mah 2175 sok no27 binalara gigafiber kutusu konuldu. Sokak basindada buyuk bir siyah kutuya kablo baglantilari yapulmis . 2 hafta kadar oluyor . Sayin turknet yerkilisi ne zaman aktif olacak bir bilgi verebilirmisiniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, süreçler kademeli olarak tamamlanmaktadır. Web sitemiz üzerinden belirli aralıklarla kontrol sağlayabilirsiniz. -
Bana özel mesaj atan kardesım pm gonderemıyorum burdan yazayım sana . keaanu Kardeşim yuzyılda 42 evlerden ındıgını varsayalım salı pazarının oldugu cadde var sol tarafta kalan evlerde yani barboros caddesı tarafı gigafiberli oldu bile . salı pazarının sag tarafı ise kablolar ve kutular bınalara geldi . ama saha dolabı konulmadı sokak baslarına . kısla caddesıyle matbaacılar arasında kalan bolumde ise hiç bir calısma olmamıs . benım turknet ekıbını gormem ımkansız cunku calısıyorum . turknet alt yapı sorgulamasından 100.yıl mah 2175 sok no 17 den oncekı yani no16 no15 boyle gıdıyor hepsınde gıgafıber aktırf olmus sorgulayabılırsın ...
Edit : Saha dolabı 06/12/2024 bugun itibari ile sokagın basina konulmus
Edit : 18.12.2024 itibari ile gigafiber alt yapi sorgulamasinda aktif gorunuyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorask58 -- 18 Aralık 2024; 22:53:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X