Şimdi Ara

BAĞCILARDA MEZUN İÇİN HANGİ DERSHANEYİ ÖNERİRSİNİZ ACİLL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevap verdiğin için çok saol galiba fen bilimlerine kayıt yaptırcam inşallah fazlasıyla işe yarar bu arada haznedar neresi bilmiyorum ama ben bağcılardaki fen bilimlerine ilk defs geçen hafta özdebire kayıt yaptırmak için gitmiştim denizbankın üstündeydi ayrıca dershanenin alt katında ak parti merkezi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerçek_yol -- 19 Kasım 2015; 21:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinoard

Ben geçen sene Haznedar da ki Fen Bilimlerine gidiyordum. Oradan Bağcılara yürüyüp kitap alıyorduk falan orada ki yerden mi bahsediyorsun emin değilim. Yinede Fem Bilimlerini öneririm. Eğer ki benim dediğim yerden bahsediyorsan ben de tekrar gideceğim görüşebiliriz. Tabi dersen geçen senede gitmişsin neden kazanamadın? Biz dershaneye gidip ya yukarıda langırt oynardık yada toplanıp kafeye giderdik kazanamama sebebim budur :) Genel olarak hocaları kalitelidir. Öneririm.

Yardımcı olduğun için saol:))

• gerçek_yol G kullanıcısına yanıt
    Yani dediğim gibi biz kitap almak için Haznedardan 30 dk da filan bağcılara yürüyüp kitaplarımızı alır geri gelirdik. Aynı yerdir diye düşündüm oraları bende pek bilmediğimden Haznedar Bağcılara bağlıdır falan dedim belki de. Bu arada dediğim gibi yakın yani imkanın varsa dediğim yere gitmeni öneririm. Bir incele istersen karşına çıkar zaten.
  • birkaç kişiden daha yorum alsaydım iyi olurdu
  • .

• Fen bilimlerini oneririm, konu anlatımları berbat olsada harika sorular çözülüyor.

Istanbul-Sefakoy.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.