Şimdi Ara

Bağda devasa örümcek bulduk türünü bilen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böğü kayseri tarafinda inanilmaz fazla bunlardan her baga gittigimde 3-4 tane gorurum ayrica cok zehirli oldugunu biliyorum cok hasir nesir olmayin hayvanla

• Et ile besleyelim de bizi mi yesin:))hocam sen böcekten yana misin

• Bizim bag da alidagin arkasinda sayilir.Bundan sonra daha da dikkat edecem:)

• Bu orumcek Hz.muhammed s.a.v. mi magarada saklayan orumcektir.Cok degerlidir hatta kuranda soyle buyurur.

Ey muhammed ! Seni Zalimlerden saklayan canlinin soyundan biri kullarina gozukurse o kulun o canliya bakmak zorundadir.

Saka saka

• https://en.m.wikipedia.org/wiki/Solifugae

Bunu israilli mosad ajanlari birakti american peryalizimin oyunlari

• Sari omer bu.gecmis olsun.tavuk mavuk bulundurun yer belki.yada bu tavugu yer seni rahat birakir.

• en efsane örümcek
    şimdiye kadar önemli bir vukuatı yok araştırmıştım
    en tehlikeli hayvan insandır
  • Bikeresinde tarlada bunun daha büyüğü başımıza geldi , ben saman balyelerinde oturuyordum. Dayım geldi. Kıpırdama dedi omuzundakibi alayım.aldık bardağa koyduk büyük su bardağı.bu böceği daha öncede biliyormuş.Akşam üstü eve geldik , bardağı açtık bide ne görelim ömürcek zebani olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karasovalye_38

Et ile besleyelim de bizi mi yesin:))hocam sen böcekten yana misin

aman hocam ilişkileri düzgün tutmak lazım sonra tadimiz kaçar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevaplariniz icin tesekkurler.bu o kadar tehlikeli olmasa gerek.iki uc kere yakaladik cok tehlikeli olsa o kadar bagda kalmisligimiz var birisinde gelip totomuzu keserdi
    Demekki bunlar biraz daha efendi:)
    Veya o turden degil.(en azindan oyle umut ediyorum)
    Evi ilacladik ama kurtulur muyuz bilemem.
    Asagiya son fotoyu yukluyorum insallah bunda gorunur:)
     Bağda devasa örümcek bulduk türünü bilen?

Sarikiz degilmi bu yav

• quote:

Başlikta da belirttiğim gibi bizim bağda buldum.yakalayip bos bi yere attik kuş yemiştir şimdiye..de yattiğimiz yerlerde dolaşiyor.Zehirli mi acep bilen varmi?
     Bağda devasa örümcek bulduk türünü bilen? Bağda devasa örümcek bulduk türünü bilen?

Bunu biliyorum bir keresinde ben de bağda yakalamıştım. Saldırgan değiller ama zehirli olabilir bilmiyorum.

Eğer öldürmeden attıysan bu kuşu yemiştir.

• Sarı kız bu rahat ol zehirli değil yani ısırırsa ölmezsin. Hatta ek bilgi olsun çok aç kaldığında kafasını kesip arka tarafını tek hamlede hüpletirsen protein kaynağıdır

Onun dışında insan kadar hızlı koşabilirler neye uğradığını şaşırırsın et yer hatta küçük kuşları akrepleri çiyanları parçalar yer kendisi efsaneye göre amerikan askerlerinden oluşan 100 kişilik bir taburun bunlar tarafından yenildiği söylenir. Gece üstünde etini yerken görürsen korkabilirsin dişleri insan derisine geçer uyuşturucu bir madde salgıladığı için yediğini farketmezsin geçmiş olsun ayrıca 1 tane varsa bir kaç bin tane olur o bölgede deniyor bilemedim şimdi

Edit : Korkmayın la hiçbirşey yapmaz hayvanın insanla uzaktan yakından alakası yok insanlardan kaçar bunlar hatta tek bir zehir bezesi yokdur boylarıda küçük olur öyle 20-30 cm felan bulamazsınız öyle 1-2 metrede zıplamaz.

BONUS :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 29 Eylül 2015; 15:23:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Bazen foto yukleme hata veriyor.bu gorunse bari
     Bağda devasa örümcek bulduk türünü bilen? Bağda devasa örümcek bulduk türünü bilen?

Bu teknik olarak orumcek degil ama yine de herkes orumcek diye bilir. Sanirim 6 ayakli bir bocekti bu. Adi da deve orumcegi. Camel spider diye arat bulursun

Evet adam haklı, bu resimdekinin 2 kat büyüklerini çok gördüm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.