Şimdi Ara

Bağımsız 2.0 - Bölüm 11 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu program 2 nizde sinifta kaldiniz gokhan abinin oyunu evet bir cakma ama unutmayalim ki buna benzer bir suru tutulmus oyun var talha abinin oyunundan bahsetmiyorum bile bir oyun bu kadar igrenc olabilir
  • Bu haftaki bağımsız oyunlar daha güzel özellikle ilk iki oyun çok iyi kesinlikle parasını hakeden oyun ikiside

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Programa "Hayalinizdeki oyun konsepti" diye bir bölüm ekleyebilirsiniz. Yorumlarda arkadaşlar hayalindeki oyunları anlatır sizde buna özel bir bölüm ayırabilirsiniz program içerisinde. Güzel bir yenilik olmuş olur. Benim aklımda çok güzel bir fikir var ama napsam bilemiyorum :D.

• Talha fazla çirkinleştin bu program Gökhan senin oyuna laf etmeseydi Imagine Earth'e bu kadar laf etmezdin,ama kabul edelim sunduğun oyun vasat altıydı.Oyum Gökhan'a.

• talha baktı kaybedicek; sanki kendisi, milyarlarca kopyası olan ve her oyunda olduğu gibi doğal olarak kendine has birkaç özelliği olan bir tower defence oyunu sunmamış gibi gökhan reyizi sıkıştırdı :D

• Talhayı en son 3'lü Super Mario oynarken Gökhan kafasına zıpladığında ölürken böyle görmüştüm :(

Oylar tabi ki de bu hafta da Gökhan'a. O dondurmayı Talha ısmarlayacak bu hafta :))

• Gökhanın oyununu pek anlamadım nasıl bişey olduğunu Oyüzden talhaya kullandım oyumu.Biraz kafiyeli oldu sanki :D

• Sizin atışmalarınızı izlemek ayrı bir keyifli :D
  • Talha kadar hırslı eleştiriye kapalı birisini görmedim tavsiyem programı bir de tek başına izlesin hırsı yüzünden gözümüze bu hafta çok çirkin gözüktü
  • Talha az sakin olaymış iyimiş :D

• iki oyun da bana hitap etmiyo açıkçası, yani benim zevkim değil :) talha abi çok sinirlendi yav, sakin ol abi o kadar da öneli değil :) gükhan abinin de bu bildiğin tower defense deyip kendinin de çok orjinal bi oyunla gelmemesi ilginç tabi :) program için, emeğiniz için çok teşekkürler, takipteyiz :)
  • Imagine Earth gerçekten muhteşem bir oyun Steam de 400 küsür oyuna sahip biri olarak ( steam nick : Scourge of God ) oturdum ve bunun demosunu oynadım sonrada gelip oyumu kullandım teşekkürler Gökhan kardeşim.
  • Kerbal space program die bi oyun var abi bi bakın onada isterseniz süper bişi :D
  • Gerçekten Gökhan abi'nin oyunu universim çakması gibi . Ama universim benim çok hoşuma gitmişti . Oyum Gökhan abi'ye

• Bir ara thehunter oynasanıza. Eskiden singleplayer dı multiplayer olmuş.https://www.thehunter.com/landing/. . Size zahmet kırmayın beni.:)
  • Abi acaba İn Verbis Virtus adkı oyuna bakabilirmisiniz
  • Talha,Gökhan'ın oyununa bu benim oyunum diye buraya çıkarılacak bir oyun değil diyor kendi oyunu kanımca Gökhan'ın oyunundan daha çok ücretsiz verilse oynanabilecek bir oyun yakıştırması yapılacak türden..Ben ücretsiz verseler de oynamam o ayrı ama çok yüklenmiş oyuna gereksiz şekilde.

• Talha fark ettin mi ? Bu hafta herkes seni eleştiriyor. Biraz eleştiriye açık ol. Seninle aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Hala iddia ediyorum. Pixel oyunların çoğu minecraft'ın kazandığı parayı gördüler biraz olsun pay almak istedikleri için ortaya bir şeyler çıkardılar. Senin gibi kendini eski oyuncu ilan edenlerde laf olsun diye anlatıyorlar. Benim anlamadığım nokta senin burada tarafsız olman gerekirken takım tutar gibi burada eleştiride bulunman. Yine tekrar ediyorum kendini biraz geliştir. Hizmet satıyorsun. müşteri ne derse haklıdır. Bunu sakın unutma.....

• ''' Pixel '' Sanatı oyuna çok farklı bir tat katıyor. Tabiki; İyi kullanıldığında... Pixel kavramını öyle basite indirgemeyin...

• Bizim bu hafta Talha'yi elestirmemizin senin tuhaf teorinle hic bir alakasi yok yalniz,bu haftaki tutumuyla ilgili elestirdi herkes Talha'yi.Pixel oyunlarin Minecraft ile hic bir alakasi yok 2d pixel tamamen farkli bir dunya bagimaiz sektorunde bu kadar kullanilmasinin en onemli sebebi bagimsiz yapimcilarin butcesinin kisitli olmasi pixel grafik hem guzel gorunuyor hem de ucuz 3d grafige gore,bu durum bizim gibi retro oyuncularin da isine gelince pixel kullanimi artiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.