Şimdi Ara

Bağımsız 2.0 - Bölüm 18 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında bağımsız oyunlar konusunda sizin fikrinizi merak ediyorum. Programın bir kısmında bunun üzerine konuşabilirsiniz.Yani siz olsanız bu oyuna ne gibi şeyler eklerdiniz ya da bir oyun yapmak isteseniz ne gibi içerikler olurdu gibi şeyler.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aslında kazanan oyunların izlenimlerini veya incelemelerini vesaire yapabilirseniz hoş olur. O oyunlar zaten izleyicilerin ilgisi çekebildiği için videoları da yeterince rağbet görecektir diye düşünüyorum.

• İki oyunda son derece iyiydi.Seçim yaparken zorlandım fakat bu sefer daha eğlenceli olduğunu düşündüğüm Gökhan abinin oyununa verdim oyumu.

• Gökhan abinin oyunun çevresi çok hoşdu renkleri vs renkli bir dünya olmuş

bağımsız oyunları bende zevkle takip etmeye çalışırdım ama çok oyun kaçırırdım göz önündeki oyunları deneyebiliyordum genelde bu program ile daha çok bağımsız oyunla karşılaştım teşekkürler

• Gökhan'ın oyunu bende diyorum nereden hatırlıyorum.Geçen tanıttığınız Robocraft
    oyunun çakması çıktı Gökhan'ın oyun. Oyumu Gökhan'a verdim ama geçmiş olsun artık :D
    Pişmanmıyım hayır.Talha'nın oyuna Gökhan'ın çakma oyunu tercih ederim.Yalnız 2 oluyor çakma oyunlardan götürüyorsun işi bir daha yapma böyle şeyler.Arar bulurum.

• Gear Up'un müziği bayağı güzelmiş bu arada.

• Kimsenin gizli silahı değilse ve daha önce değinmediğiniz bir oyunsa "Survive the Nights" isimli oyunada bir göz atmanızı isterim

• Talha abiyi sevmeyen ölsün :D Ama Gökhan abi kazanıcak onun oyunu daha güzel :)

• Bu programda en sevdiğim şey 1080p 60 fps olucak mi? 720p mi o zaman oyun çöp gibi oyunların sadece tek yönden eleştirilmemesi hatta bence en son eleştirilmesi gereken yer bence grafik bir oyunun fikri iyiyse işlenişi iyiyse isterse 480p olsun.
  • Yok talha abi saçmalama :D niye sevmeyelim :D :D
  • Gear Up daha multiplayer odaklı oldugundan ilgimi çekmedi i will escape bu haftanın kazananı olur
  • oyun tanıtımı yaparken ismini kenar köşeye yazarsanız daha iyi olur veya başında ve sonunda.

• Abi biraz da korku oyunu baksanıza korku oyunları çok var fakat sizin de beğendiklerinizden bakarsak daha iyi seçebiliriz
  • Bu haftaki favori oyunlarım So Many Me ve Rooks Keep ikisinde oynamak isterim özellikle So Many Me çok ilgimi çekti

• bağımsız bölüm sonu canavarının en iyi programlarından biri bence hiç bitmemeli :) gökhan ve talha abiye sevgiler :))

• mmorpg tarzı yeni oyunları ilerki bölümlerde bizlere tanıtsanız gerçekten çok süper olur :)
  • Bu hafta oy vermekte çok zorlandım ama moral olsun diye oyumu Gökhan' a verdim. Multiplayer oyunlar iyidir iyidir.

• Talha, merak etme ikinizi de beğenerek izliyoruz beni sevmiyorlar diye üzüntüye düşme. İkiniz mouse ile klavye gibi ayrılmaz ikilisiniz. Umarım videolar bu şekilde devam eder. Bu arada Gökhan'a fazla takılma bence :) Bu seferki bölümde aldığı oyları tostun kaşarı gibi sündürür durur sonra :)

Oyum Gear Up'a. Ama tam beklediğim oyunları göremedim diyebilirim.

• İlk Talha'nın oyununu görünce dedim "Tamam, ne olursa olsun bu hafta kesin oyum buna". Sonra Gökhan'ın oyununu görünce dibim düştü. Tatava yapmadım, bastım oyu Gear Up'a. Kusura bakma Talha. Kısmetse haftaya sendeyiz :)

• yine güzel oyunlarla ve yorumlarınızla güzel bir programdı oyum Gökhan'a :) aslında sizin seçtiğiniz oyunların oylaması benzerinde programdaki bütün oyunları daha ayrıntılı anlatım ile bizleri daha fazla bilgilendirip haftanın oyunu oylaması tarzında da kompset yapılabilir belki alkışlar size :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.