Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
98
Favori
40.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldım hocam ama daha indirmek ve denemek nasip olmadı. Hafta sonu dener size özelden bilgi veririm. Oyunu açıkcası beyeneceğimi düşünüyorum , yarım saat gameplay izledim, yetti böyle düşünmem için ama detayları iletirim size.
  • Bloodstained: Ritual Of The Night
    Valfaris Tam Metal Modu
    Salt and Sanctuary

Bu 3 oyunu listeye aldım sizin listenizden; Souls oyunları severim, 2d olrak da hollow knight (Bitiremedim sıkıcı geldi bir noktadan sonra); ve bayağı uzun süre deadcells oynadım; var mıdır kesin başka almalısın dediğiniz oyun ?
  • CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    Güzel seçimler, kesinlikle almalısınız dediğim şunlar olabilir. Guacamelee 1 ve 2 , Bütçe sorunu yoksa, Monster Boy And Cursed Kingdom ve yanına eklemek isterseniz Mother Russia Bleeds. Ayrıca Hong Kong Massacre ve Matterfall güzel alternatifler olabilir. Listeye eklediğim tüm oyunları oynadım o yüzden hepsini özenle seçtim. Misal Yoku:s İsland Express oldukça eğlenceli bir oyundur. Çoğu kişinin gözünden kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 9 Mayıs 2020; 13:50:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodstained'i fiyatından dolayı şuanda erteledim;

Salt and Sanctuary (36 Tl)
    Valfaris (69 Tl)
    Yoku's Island express (30 Tl)
    The Hong Kong Massacre (34,2 Tl)

olarak güncelledim şuanda listeyi. Sec ortak bulur bulmaz ayrı ayrı hesaplarda almayı düşünüyorum oyunları
    O zaman şimdiden iyi oyunlar diyelim. Bu konuyu açma amacım insanları İndie oyunlara yöneltmekti. Az da olsa başarılı olduğumu görmek mutluluk verici. Sağolsun yönetici arkadaşlar da kırmayıp İndie ana konusunu açtılar.

• Hades oynayan var mı? Erken erişimde ancak çok beklediğim oyunlardandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Dead cell de butun oyunu bitirene kadar olmemekmi gerekiyor . Olunce herzaman oyunun en basinami atiyor. Eger boyleyse olmeden kac bos veya oynanis suresi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam her öldüğünüzde başa geliyorsunuz; ancak ilerledikçe değişik silah kalkan büyü vs aldığınız için her başlangıçta bunlar random geldiği için her run daha farklı bir oyun gibi hissettiriyor. Full-run bitiş süresini tam olarak hatırlamıyorum ama sıkılmak için en az bir 60-70 saat gerekiyor
    Genelde akşam 1-2 el oynayıp gazınızı alıp kapatmalık bir oyun
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Dead Cells tür olarak Rogue-Like olduğu için hiç ölmeden bitirmek gerekiyor. İlk bitirişte NG+ açılıcak. Oyun gerçek anlamda Ng+ dan sonra başlıyor. Gerçek sonu görebilmek için ise NG+5 yapmak gerekiyor. +3 den itibaren Can şişesi vermeyi kesiyor. +4 den itibaren ise yediğimiz yiyecekler dahil canımızı azaltmaya başlıyor. Övünmek gibi olmasın oyunun gerçek sonunu gördüm. Gerçek son için +5 Baş hücre de oyunu bitiriyoruz, ardından gizli bölüm ve gizli Boss geliyor. Onu da kesebilirsek gerçek sonu görüyoruz. Dead Cells oldukça zor bir oyundur, yeni eşyaları mutasyonları keşfettikçe az da olsa zorluğu azalıyor. Ama dediğim gibi NG+3 den itibaren inanılmaz zorlaşır. Bizim 40 kişilik Whatsapp grubu var. Benden başka +3 baş hücreyi görebilen olmadı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 9 Mayıs 2020; 14:48:39 >
  • Henüz konsollara çıkışıyla ilgili bir bilgi yok. Dead Cells gibi erken erişimden çıktıktan sonra gelebilir. Bende bekliyorum, Store'a eklendiği an alırım.

Ben ilk bosu gectim.sonra gene ayni bos geldi onuda gecince baska bir bossa geldim yada defalarca tekrar oynadigimdanmi oyle hatirliom bileemdim😃.harita sistemi felanda cok acayip guzel bir oyun kalkamiom.basindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEn Pc'de oynadım, daha bitiremedim gerçi ama çok beğendim. Tavsiye üzerine Bastion ve Transistor oynadıktan sonra Hades'e geçtim ve net diğer 2sinden daha çok hoşuma gitti.Eğer izometrik oyun oynamaya alışıksan veya seveceğini düşünüyorsan oyunun oynanabilirliği açısından endişen olmasın bana sorarsan, beğenirsin. Konsola gelmiş mi ki? Ben steam'den aldım oyunu ve hatta son baktığımda 32 tl idi.
  • Düşük-orta segmentli bir laptop var bende ancak konsola mı beklesem bilemiyorum. Oyunların tadı konsolda çıkıyor benim için, laptop'da vesaire zevk alamıyorum.

@Hugo_Zero teşekkürler hocam yorumun için. 1 yil veya 2 yıl önce E3'de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, o zamandan beri aklımda anlamıştım kaliteli bir yapım olduğunu. Orta halli bir laptop var akıcı oynatabilir mi acaba araştırayım bir

• Pc'den 10 yıldır uzağım. :) O yüzden konsola bekleme kararı aldım. Bir arkadaşım pc sürümünde göçmeler var demişti. Belki düzelmiştir, ben tam sürüme geçip konsola gelmesini bekliycem.

Ayrıca Dead Cells'in suyunu çıkardığım ve gerçek sonu gördüğüm için oyunla ilgili sorularınız olursa Pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 9 Mayıs 2020; 14:58:3 >
  • Ben de Ocakta PC'e 10 yıl aradan sonra döndüm. Evet, zaten pc'de hala geliştirme arefesinde oyun, buglar oluyor, ama yine de güzel. Konsolla ilgili ben de ortada net haber yok diye biliyorum. Çıkarsa anca indirimde alırım ki bu bile kesin değil. PC'de tatmin oluyorum.

@FourEight , Pc'de oynuyorum evet ama konsol koluyla. Konsoldan pek farkı yok benim için yani.
  • Pek talepkar bir oyun değil, orta halli bir laptop kullanıyorsan büyük ihtimalle rahatça oynarsın. Steam 2 saat oynama süresini geçmeyenler için iade olanağı sağlıyor, çalışma performansını veya oyunu beğenmezsen rahatça iade edersin. 2 saatte kendini belli eden bir oyun. Konsollara bu senenin ikinci yarısında çıkarmayı planlıyorlar fakat fiyatı büyük ihtimalle Steam'deki kadar uygun olmaz. Şuan indirimde olduğu için 32 TL'den satılıyor ki böyle bir oyun için gayet uygun fiyat. Erken erişimde olmasına rağmen oldukça dolu bir oyun, türü seviyorsan en kaliteli örneklerden bir tanesi.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Bu 2 saat olayını unutmuştum deneyeyim bir. Teşekkürler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 9 Mayıs 2020; 15:33:40 >
  • Death’s Gambit de iyi oyundur. kaçırmayın
  • RUINER gibi bir mücevher 20 kaat olmuşken satışlarına katkıda bulunayım biraz. Derhal alın ve başlayın. Siberserseri gelene kadar yüksek doz punk sci-fi ihtiyacını giderir, üstüne ultra zevkli gameplay ve bolca art akıyor ekrandan.

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri  [ANA KONU]
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş almıştım, harika bir oyundur. Atmosferi müzikleri az da olsa fena olmayan hikayesiyle dolu dolu bir indie. Pc'de resmi olarak Türkçe'de oldu.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.