Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
98
Favori
40.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Salt sevdiyseniz indirime girince Death's Gambit deneyin. Salt kadar iyi olmasa da denemeye değer. Blasmephous keza bir çok kez bahsi geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan bir arkadas saolsun deneme firsati verdi oynayip bitirdim.oda cok guzeldi. Listemde Blasmephous var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 19 Mayıs 2020; 18:10:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The vanishing of ethan carter Oyunu nasıldır uğuzsasi unreal engine 5 videosunu izlerken çok gerçekçi grafikleri olan oyunlar görmek istiyorum dedi örnek verdiği oyun buydu konusu tarzı nedir? Hoşuma gitti aslında ama size danışmak istedim. Ne versen yiyen kitle gibiyim biraz farcry serisine sallıyorlar felan ama ben beğenerek oynuyorum.

• lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Tür olarak Walking Simülator diye geçer. Güzel bir hikayesi fena olmayan bulmacaları ve olay örgüsü var. İndie oyunlar da normalde grafik aranmaz lakin Ethan grafik yönünden oldukça doyurucudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 20 Mayıs 2020; 22:50:25 >
  • Huntdown oldukça iyi bir oyunmuş. Biraz Metal Slug biraz Contra tadı var. 3 farklı karakter mevcut. Üçü de 80'ler dönemi filmlerine oyunlarına gönderme niteliğinde. Oynananabilirlik, grafikler, sesler ve PikselArt oldukça iyi olmuş. Ayrıca göndermeler çok eğlenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 21 Mayıs 2020; 0:38:8 >
  • Ben de yeni çıkan Fury Unleashed ile ilgili ilk izlenimlerimi paylaşayım, almayı düşünen arkadaşlara faydası olur belki. Oyun çizgi roman temasına sahip, bölümler rastgele oluşturuluyor ve her bölüm de aynı çizgi romanlar gibi birbirine bağlı kare ve dikdörtgen odalardan oluşuyor. Bu odaların bazılarında görevler veriliyor ve bu görevler oyuna güzel bir aksiyon katıyor. Bazı odalarda da silahlar veriliyor ya da kontratlar sunuluyor, bu kontratlarda sağlık puanı karşılığında bazı geliştirmeler alabiliyorsunuz. Ayrıca bazı odalarda da boss savaşları oluyor.
    İlerledikçe de karakter özelleştirmeleri açılıyor.

Sonuç olarak oyun beklediğimden çok daha aksiyonlu ve keyifli çıktı. Henüz ilk çizgi romanı bitiremedim ama bitirsem bile rastgele oluşturulan harita sayesinde tekrar oynanabilirlik çok yüksek. Hem kafa dağıtmak hem eğlenmek için gayet güzel bir oyun olmuş, türü sevenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Storch -- 21 Mayıs 2020; 10:20:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

Ben de yeni çıkan Fury Unleashed ile ilgili ilk izlenimlerimi paylaşayım, almayı düşünen arkadaşlara faydası olur belki. Oyun çizgi roman temasına sahip, bölümler rastgele oluşturuluyor ve her bölüm de aynı çizgi romanlar gibi birbirine bağlı kare ve dikdörtgen odalardan oluşuyor. Bu odaların bazılarında görevler veriliyor ve bu görevler oyuna güzel bir aksiyon katıyor. Bazı odalarda da silahlar veriliyor ya da kontratlar sunuluyor, bu kontratlarda sağlık puanı karşılığında bazı geliştirmeler alabiliyorsunuz. Ayrıca bazı odalarda da boss savaşları oluyor.
    İlerledikçe de karakter özelleştirmeleri açılıyor.

Sonuç olarak oyun beklediğimden çok daha aksiyonlu ve keyifli çıktı. Henüz ilk çizgi romanı bitiremedim ama bitirsem bile rastgele oluşturulan harita sayesinde tekrar oynanabilirlik çok yüksek. Hem kafa dağıtmak hem eğlenmek için gayet güzel bir oyun olmuş, türü sevenlere tavsiye ederim.
    Dead cells contra metal slugdan esinlentiler var

• Bu oyunu deneyimleyen var mı?

• Katana Zero tarzı güzel hikayeli oyun önerisi var mı?
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak benzer değil hatta twin stick bir oyun ama belki hotline miami ilginizi çeker hocam.

• Dead Cells - Hades gibi bağımlılık yapan ve kendisini güncel olarak tutan bu ikisine yakın tarzda oyun öneriniz var mı?

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    The Binding of Isaac: Rebirth
    Stardew Valley
    Enter The Gungeon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 23 Mayıs 2020; 15:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

The Binding of Isaac: Rebirth
    Stardew Valley
    Enter The Gungeon
    Teşekkürler Stardew Valley kesinlikle aklımda bu sefer alacağım bayağı detaylı diyorlar evliliği bile yedirmişler bildiğim kadarıyla

Ayrıca isaac tamamlamaya ömür yetmez hocam tekrardan teşekkür ederim

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    İsaac ömürlük oyun, PS5'de bile oynanır. :) Stardew Valley Türkçe'de oldu. Bizim arkadaş 500 saati devirdi. En son birileriyle evleniyordu. :D

Edit:En az Dead Cells kadar bağımlılık yapan bir diğer oyun Enter The Gungeon'dır. Mutlaka alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 23 Mayıs 2020; 15:40:30 >
  • Sadece Stardew Valley için indirimleri bekliyorum. Bir an önce gelmeli indirimler.

• ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Stardew Valley. Bu oyun playstationda oynamasi rahatmi mouse destegi varmidir

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Çok rahat oynanıyor.

• Mouse destegi yok dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Bu oyunu deneyimleyen var mı?
    Yok sanırım

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Mouse desteğini bilmiyorum ama Gamepad ile kolaylıklar oynanıyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.