Şimdi Ara

Bağlama Öneriniz (Satın Alacağım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bağlama kursuna baslayacağım kısa sap.Öğrenciyim haliyle pekte param yok 140 liraya kadar bağlama önerileriniz varmı acaba ben hiç anlamıyorumda.

http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/maun-kisa-sap-baglama-kargo-hediyeleri-78368793

Bunun gibi gittigidiyor.com veya sahibinden.com 'dan 2. el fark etmez oenrileriniz olur ise minnettar olurum.

Kalın Sağlıkcakla.

• bağlamadan hiç anlamam gitardan anlarım ama 140tl ye alıcağın bağlamayla sahibinden com daki 2 el temiz 70tl ye alacağın bağlamada kalite farkı olacağını sanmıyorum sadece temiz olmasına dikkat et zaten çoğu satanda heves etmiş kursa gidiçem diye gitmemiş satıyorlar. bence 2el al 50-70tl ye satanlar var bende almayı düşünüyorum ama genelde 2el ucuzlar avrupa yakasından satışta oluyor bana biraz uzak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 6 Mart 2013; 16:45:27 >
  • Evet bu gösterdiğin bağlama işini görebilir. Ama benim sana tavsiyem böyle internetten alma büyük şehirde yaşıyorsan çok rahat enstruman satan yerler bulursun. Git oralarda bak. Bağlamadan biraz anlasaydın sesine falan bak derdim ama işte maalesef bilmiyorsun. Aslında kursa başlayacağın yerdeki hocana söylesen o da sana uygun ve güzel bir şey bulabilir. Kısacası kendin git alacağın bağlamanı canlı canlı gör derim ben. Başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.