Simdi kablotv den geldiler sinyal sorunu icin ,gelmisken bende sorayim dedim şu 24 kanal olayini,n modu kapatirsaniz en fazla 11 kanal gorur dedi,bende paylasan arkadasin fotosunu gosterdim 24 kanali da goruyor dedim sasirdi yani . Bu kanal olayi neye gore artiyor bilen varmi
Modemin özelliğine göre değişiyor. z4 8 kanal, zn 16 kanal ve İnfinity 24 kanal ile çalışıyor. Gelen ekip desteksiz sallamış veya kablosuz kanallarıyla karıştırmış. Büyük ihtimalle ikincisi. Infinity kullanıp da 24 kanal bağlantısı olmayanların hemen arıza kaydı açıp düzelttirmeleri gerekiyor. Normalde eksik kanalla da çalışır ve tarife hızınızı alırsınız ama CMTS'nizden size ulaşan eksik frekans problemini gösterdiğinden ileride başınıza ne gibi sorunlar açabileceğini tahmin etmeniz zor.
İnfinity kullaniyorum 4 ay oldu baglatali ozmandan beri hep 9 kanal , simdi baglansam canli yardima derdimi anlayacak birileri olurmu yoksa sorununuz yok deyip gecistirirlermi orasi bilinmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme