Şimdi Ara

Bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum netten radyo dinlerken veya oyunda iken aniden sanki bilgisayarda bağlantı yokmuş gibi gidiyor oyunda isem dc alıyorum radyo dinlerken mesela yayın kesiliyor sağda masaüzerinde herhangi bir bağlantı hatası gözükmüyor ama , daha önce böle bi sorunla karşılaşan veya anlıyan varsa yardım bekliyorum çok sıkıcı bi hal aldı artık her saniye kopması teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinB1 -- 19 Ekim 2012; 1:07:02 >

• Cok geniş bir soru sormuşsun güzel kardeşim, kullandığın bağlantının (wireless,ethernet) driver sorunu olabilir ya da bunlarınd onanımsal bir arızası olabilir, modeminde sorun olması muhtemek ya da sadece internet servis sağlayıcından kaynaklanan bir problem doğmus olma ihtimali var buna YANIT ŞUDUR diyemeyiz sanıyorum.
  • masaüstü pc normal kablolu net kullanıyorum ama ttnet te herhangi bir kesinti olmadıgını söluyorlar modemım kablosuz ama kablosuz kısmı aktif deil zaten donanımsal bir sorun oldugunu anlıyabiliecegimiz bir yontem varmıdır acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.