Şimdi Ara

Bağlantı sorunu ve Modem Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygı ve selamlarımı sunarak sizlerden sorunum hakkında yardım etmenizi rica ediyorum.

Modemim D-Link DSL-500G; 4 senedir kullanmaktayım. Yerel teknik destek sitesiinin kapandığını ve anasayfalarında, sahip olduğum modemle ilgili destek veremediklerini okuyunca antikalaşmış bir modem olduğunu anladım.. :)

Sorunum, gün içerisinde devamlı olarak bağlantı kopmaları yaşıyorum. Bağlı kaldığım süre genelde bir-bir buçuk saat gibi oluyor. Binaya gelene kadar ve bina içi tesisatlarında hattımda bir problem yok. Telefonla beraber kullandığımdan dolayı splitter'da olsun; splitter'dan sonra olsun, kablolarda hiçbir problem olmadığını anladım.
    - Timeout ayarlanmış olabilir mi? Eğer ayarlanmışsa, nasıl değiştirebilirim?

Bir de torrentla ilgili sorum olacak.
    Utorrent kullanıyorum. Port açmam daha hızlı yükleme yapmamı sağlar mı? Eğer daha hızlı yükleme yapacaksam nasıl port açabilirim?
    (192.168.1.1 adresinden arayüzdeki menüye ulaşıyorum, fakat menüyü kullanmayı bilmiyorum.)
    Yardımcı olursanız sevinirim.. Saygılarımla..

• Port açma için port forward yapabilirsin die biliorum 3 tane boşlluk gelio genelde numara girmek için hepsine 100 yaz olur sanırım ama d-link hiç kurmadım
  • port kısmını bilmiyorum da modemi resetlesen senin için iyi olur. Ayrıca yine sorunlar çıkarırsa malum adsl modem fiyatları çok da pahalı değil yeni bir tane almak da akilane bir çözüm olur.
  • ewet arkadaşın dediği gibi yeni bir modem de olabilir benim tavsiyem airties
  • Cevaplarınız için teşekkürler..
    Peki, timeout hakkında bilgisi olan var mı? Daha doğrusu, elimdeki modem için timeout ayarlamaları yapmayı bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNC10 -- 10 Mart 2007; 3:18:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.