arkadaşlar sistemimi topladım herşey bitti. arabaya ufaktan bakğalamaya başladım ancak bi kaç tereddütyüm var size danışmak istedim. öncelikle sistem : pioneer 5700 indash dvd jameson tvli koltuk başlıkları kicker zx 650.4 mid anfisi macustic msx 2000.1 mono anfi edison ed 505.5 5 kanallı anfi jbl 16cm mid takımı (2takım) jbl 13cm mid takımı pioneer 600 watt oval takımı(2 takım) kicker 40cm CVX bass
şimdi sormak istediğim ben yedek akü alacağım bagaj için. ön aküden bagajdaki aküye 4ga ile paralel bağlayacağım . ordan 2 anfiye direk mono anfiye kapasitörden 0ga ile hat çekeceğim. önden arkaaya giden akü kablosuna kapa aç düğme bağlatmayı düşünüyorum . rcalar çekili durumda yalnız şase alacak yer sıkıntısı çekiyorum 3ünüde aynı yerden alabilirmiyim sıkıntı yaratırmı ? bu sistemle istediğm sesi alabilrmiyim araba tipo ön kapılar 3+3 6 mid takımı arka pandizotta 4 oval var . 3 anfili sistemi çift akü rahatlıkla taşırmı ? kullandığım akü inci 72ah arkayıda markasız sıfır 60ah alacağım 1 2 gün içinde
anahtar o akıma dayanmaz boşa baglama erıtıp mazallah yangın cıkarır
anahtar sistemi devreye istediğim zaman sokmak için bağlatıcaktım . ikinci aküyü devreye sokmak için yani. ki ssitemin teyp ve koltuk başlıkları dışındakiler ikinci aküyle beraber çalışacak yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme