Şimdi Ara

Bağlantıyı Switch ile Çoğaltmak mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim super online fiber salonumda ve pc ise evin ta arka odasında oraya kadar cat5 kablo çektim buraya kadar sıkıntı yok ama uydu, tv vs derken arka çıkışlar dolu modemde son çıkışı da ben arka odaya pc ye çektiğim için şimdi odama bir pc için daha cat5 ile bağlantı vermem gerekli ama bunu nasıl yaparım odama gelen cat5 i bir switch e taksam bunun çıkışından bağlantıyı çoğaltıp diğer pc ye başka cat5 ile bağlasam bu mümün mü acaba ip çaklışması ve yaşar mıyım birde uygun yollu superonline fiberde sıkıntı çıkartmayacak bir switch önerebilir misiniz işimi gördün eğer mümkünse ucuz birşey olsun

• Marketlerden istediğin marka 4-5 yada 8 port hangisine ihtiyacın varsa alıp kullanabilirsin.
  • ok yani bağlantının fiber olmasının bir farkı olur mu yoksa fiberde olsa normalde olsa standart switch ler bu işi yapabilirmi birde ip çakışması vs yaratırmı acaba teşekkürler cevabınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

ok yani bağlantının fiber olmasının bir farkı olur mu yoksa fiberde olsa normalde olsa standart switch ler bu işi yapabilirmi birde ip çakışması vs yaratırmı acaba teşekkürler cevabınız için

Orta şeker birşey al sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.