İlk olarak, bu giriş dosyaları okunmalı ve yüklenmeli, ardından aşağıdakileri içeren bir ana menü olmalıdır. komutlar gerekli: 1. Tüm kitapları alfabetik sıraya göre sorgula 2. Bir Alan Ekleme: Kullanıcının yeni alan için bir başlık girmesi istenecektir. Isimler kabul edilir benzersiz olmak için, programınız girilen adın sistemde olup olmadığını kontrol etmelidir. Kimliği Yeni eklenen alan, listenin sonundaki alan kimliğinden daha fazla olacaktır. Yeni kitap listesi eklenen alan başlangıçta boş olacaktır. 3. Bir alanın kitap listesine bir kitap ekleyin: Program, kullanıcının hangi alanı eklemek istediğini sorar. Daha sonra kitap kitabın özelliklerini sorar (isim, yazar, yıl, kategori) kitap ekler 4. Belirli bir alan hakkında ayrıntılı bilgileri göster: Bu komut alanın kimliğini, başlığını ve her kitap 5. Bir Alanı Kaldırma: Girilen kimliğe karşılık gelen alanı ve üzerindeki kitapları temel olarak kaldırır. 6. Belirli bir yazarın yazdığı kitapları sorgulayın. 7. Kitapları belirli bir kategoriye göre sorgulayın 8. Kitapları belirli bir yayın yılına göre sorgulayın Bu komutlar, bu spesifikasyona sahip olan tüm kitapları (kitapların listesi olarak liste) ve alanları. 0. Çıkış Böyle bir program nasıl yazılabilir? Bir txt dosyasında kitap listesi var yani (isim, yazar, yıl, kategori) var. Diğer txt dosyasındada numarası ve dilleri var. İki tane dosya var. Linked list ile üstte anlattığım gibi bir program yapmak istiyorum.
Biraz uğraşıp ta ilerlemiş arada bir yerde takılıp sorulmuş soru diye açtım karşıma bir ödev tanımı çıktı! LinkBait gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Biraz uğraşıp ta ilerlemiş arada bir yerde takılıp sorulmuş soru diye açtım karşıma bir ödev tanımı çıktı! LinkBait gibi.
ödevi sormuyorum zaten konu anlatımı vb var mı bunla ilgili iki tane structı linked listle bağlama ve okutma nasıl yapabilirim diye soruyorum ?