Şimdi Ara

Bahamut Firmasının (bSro) Yeni 80 Cap Serverı Yakında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar, bSilkroad serverı ile kalitesini bize ispatlamış bir oyun firması olan Bahamut yeni bir server açılışına hazırlanıyor.
    Kalitelerinden bahsetmeme gerek yok, doğrularıyla yanlışlarıyla bu işi çok profesyonelce yapan bir firma, 80 cap serverını yakında açıyor.
    Özelliklerinden de anyalabileceğimiz gibi, tam istediğimiz ve ağzımıza layık bir oyun bizleri bekliyor.
    Tam açılış tarihi mevcut değil. Beklemedeyiz. Özellikleri;

Exp/Sp Rates: 10x
    Party Exp/Sp Rates: 10x
    Gold Rate: 2x
    Drop Rate: 5x
    SOX Rate: 1x
    Trade Rates: 10x
    Level Cap: 80
    Skill Cap: 80
    Mastery Cap: 300
    Gear Cap: 8th Degree
    Weapon Cap: 8th Degree
    Race: CH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotojenik Elma -- 1 Ağustos 2012; 3:44:41 >

• Arkadaşlar, burada pek çoğumuzun oynadığı ve oynamayanların da bildiği üzere, en profesyonel Türk private sunucusu firmadır Bahamut (ben şahsen daha iyisini duymadım)
    bSro ile rüştünü ispat ettiler.
    110 cap serverlarını da oynuyorduk. Ancak, bir takım sebeplerle dağılmak zorunda kalmıştık.

Yeni serverları çok iyi olacak. En ufak bir bug beklemiyorum. 110 caplerinde olmadı çünkü.

Orijinaline çok yakın bir oyun olacak. İsro ya en yakın private olmasını bekliyor ve umuyorum.

Bence burada takipte kalın.

80 cap, sadece çin, stack yok, 10x exp rate... Yani çok uzun soluklu ve çok keyifli bir private server olacak.

Tek kale olacak, herkes o kaleye saldıracak..

Coin sistemi ya da ona benzer extra özellikler yok. Oyun tamamen orijinaline uygun tasarlanıyor.

Dip Not: Pill Bug yok örneğin. Bu çok küçük bir ayrıntı ama insanların bu işe emek harcadığının açık bir göstergesi olsun diye yazayım dedim.

• Rateler fena degil fakat gold rate cok düşük ,Piyasa canlandırmak adına yapılan bu olay hep yanlıs. Zaten görceksinki her private server gibi burdada silk itemle satılcak itemler. 64Sun Glavie duscek adam GOLD la satmcak silk itemle satıcak rateler nolursa olsun Gold olayını canlandırmak icin tek care var oda Untradeble Silk itemler. Mıllet 1 reverseyı yüksek miktarlara satarken 2x Rate gold ile zaten set bile dizmek zor olucaktır Gold ile Sun Glavie'yi satmak yerine Premium - Devil isteyecek milette yani mantıklı olan rateler ama Silk item piyasanın oluşmasını engelliyor

Untradeble silk itemler olursa daha keyifli olabilir.

110CAP serverda oynadım Zamanında camur attık tabi ama adamlar güzel server yaptılar yalan sölemeye gerek yok oynarken herkes sinirle camurlama yapıyor Yetkililer burda okursada kusura bakmasınlar zamanında bizde camurlayıp char satmıştk. Ama hala egy droplarının rateleri o serverın tek yanlışı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Arkadşlar, bSilkroad serverı ile kalitesini bize ispatlamış bir oyun firması olan Bahamut yeni bir server açılışına hazırlanıyor.
    Kalitelerinden bahsetmeme gerek yok, doğrularıyla yanlışlarıyla bu işi çok profesyonelce yapan bir firma, 80 cap serverını yakında açıyor.
    Özelliklerinden de anyalabileceğimiz gibi, tam istediğimiz ve ağzımıza layık bir oyun bizleri bekliyor.
    Tam açılış tarihi mevcut değil. Beklemedeyiz. Özellikleri;

Exp/Sp Rates: 10x
    Party Exp/Sp Rates: 10x
    Gold Rate: 2x
    Drop Rate: 5x
    SOX Rate: 1x
    Trade Rates: 10x
    Level Cap: 80
    Skill Cap: 80
    Mastery Cap: 300
    Gear Cap: 8th Degree
    Weapon Cap: 8th Degree
    Race: CH

Ufuk merhaba, sitenin kendi forumundan okuduğum kadarıyla hafta sonu veya p.tesi günü beta sürümünü ile oyuna açılış yapacaklarıydı.Serverda ıp sınırlaması getirelecek tek ipden 3 char acılabilecek.prox ile daha fazla char acanlar ipden kontrol edilerek cezalandıracakları şeklinde yazıda vardı.bot serbest olucak..İnş. Miklo Batub Sen Mıstık Yekta birarada oynarız.

• @kaan bunu iletmek gerek bence de haklısın. Untradeble itemlerin varlığı iyi olacaktır.
  • bende varım site nerde la ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.