Şimdi Ara

Baharat ve Aromatik Yağlarda Kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Baharat ve Aromatik Yağlarda Kampanya

Botalife ürünlerinin bazı sertifika örnekleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2555

Aromatik yağlar deyince dikkatimi çekti. Doktorumuz Buğday yağı (Aromatik tıbbi yağ) önerdi. Sizin sitenizdeki "Botalife Buğday Yağı" doktorumuzun önerdiği yağ grubuna giriyor mu acaba? Bir de doktorumuz aktarlarda satılan yağlardan değil de aromaterapi ile ilgilenen yerlerden yağ bakmamızı önerdi, aktarlarda satılan yağlar aromatik yağlar grubuna girmiyor mu acaba?
    Aromatik yağ adı altında üretim yapan onlarca firma var. Öyle ki bugün bu ürünlere marketlerde bile rastlamak mümkün. Ancak bu ürünlerin saflık dereceleri çok değişken. Çoğu ucuz üründe yukarıda bahsedilen tağşiş yani seyreltme uygulaması mevcut. Genelde ayçiçek yağı ile bileşeni seyreltiyorlar ve mevzuat gereğince de bunlar ürünün içindekiler kısmında yazıyor.

Biz aromatik yağ kategorisinde kalitesinden emin olduğumuz ürünleri satıyoruz. Şu an stoklarımızda sadece Botalife ve Europevital markalı ürünler mevcut. Botalife ürünlerini %100 saf olarak imal ediyor ve buna dair sertifikaları da mevcut, paylaşmıştım bazı sertifikaları. Hatta dilerseniz kimyasal analiz raporlarını da talep edebilirsiniz.

Europevital de belirli sertifikalara sahip bir üretici. Dilerseniz onlardan da analiz talep edebilirsiniz. Sizin durumunuz tıbbi bir nitelik arz ettiği için bu raporları doktorunuza sunarak tercihte bulunabilirsiniz. Botalife ürünleri su buharı distilasyon yöntemiyle saf olarak elde ediliyor ki sanırım doktorunuzun kast ettiği de ürünün saf olmasıdır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesrine -- 19 Eylül 2019; 19:15:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EditörünSeçimi

Tane karabiberin kalitesini nasıl anlarız,biraz açıklarmısınız

Alıntıları Göster
    Karabiberi tane şeklinde alırken dokusu, sertliği ve görünümü size karabiberin kalitesi ile ilgili bilgi verir. Karabiber taze ise, ezdiğinizde meydana çıkan parçalar nispeten iridir ve hafif yağlıdır. Karabiber bayatladıkça kurur. Bu nedenle ezildiğinde daha küçük parçalar oluşur. Ayrıca kaliteli tane karabiber genellikle suda batar. Çok beklemiş, kurumuş karabiber su yüzeyinde kalır.

• Mesrine kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ayrıntılı bilgilendirmeniz için.

• arkadaştan 90 tl'lık aromatik yağ aldım ürünler piyasadan daha ucuz ama stokta fazla ürün yok son kullanma tarihleri ürünlerin çoğunda 2 yıldan fazlaydı ufak bir hediye de göndermiş. tek eksi yanı kredi kartı ile ödeme olmaması ziraat hesabım olmadığı için 6.5 tl eft ödedik bunun haricinde memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorumun tavsiyesiyle almak istediğim aromatik yağı araştırırken bu başlık dikkatimi çekti. @mesrine'nin kapsamlı bilgilendirmesi ile istediğim ürünü sipariş verdim. Sipariş sonrası ürünüm hızlı bir şekilde kargoya verildi ve bu aşamada ayrıntılı bilgilendirildim. Ürün çok iyi muhafaza edilmişti ve elime sağlam bir şekilde ulaştı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Hediye için de teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.