Şimdi Ara

Baharda Haftasonu İstanbul...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nisan ayında Ankara - İstanbul Sabiha Gökçen - Ankara bu kampanyalı biletlerden aldım, eşimle gezmeyi düşünüyorum...

İstanbullu arkadaşlardan tavsiye bekliyorum, bu kada kısa sürede nerelere gidilebilir nasıl bir plan yapılabilir,

Aklımda olan, Sabiha Gökçenden havaş ile taksim, ardından istiklal, taksim civarı gezme, dolmabahçe beşiktaş ortaköy civarı, sonra vakit kalırsa sizin tavsiyeler ardından gece beyoğlu öğretmenevinde konaklama, ertesi gün de saat 19:35 uçak, 17:30 havaşına kadıköyden binsek heralde sorun olmaz Sabiha gökçen e varırız dimi, o saate kadar nereleri gezebilirsek işte çok bilmediğimden tavsiye bekliyorum, 2 3 kez maç için gelip günübirlik gezmişliğim var yoksa hiiiç abilmem istanbulu, akbil makbil de yok tabi...

teşekkürler..

• dönüşte geç kalma ihtimalin var, çünkü akşam 5.30 da e-5 yoğun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

dönüşte geç kalma ihtimalin var, çünkü akşam 5.30 da e-5 yoğun olur.

hadi ya, pazar akşamda haftaiçi gibi yoğunluk olur mu o kadar... o zman en garanti 17:00 de kadıköyden binmek heralde 2 saatte varır heralde kadıköyden sabiha gökçen e
  • Havataş e-5 değil temden gider 2saattede hayli hayli gider.şuan fazla vaktim yok ama zamanı en iyi kullanarak istanbul haritası çıkarabilirim ama dediğim gibi şuan değil daha sonra :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli_777

Havataş e-5 değil temden gider 2saattede hayli hayli gider.şuan fazla vaktim yok ama zamanı en iyi kullanarak istanbul haritası çıkarabilirim ama dediğim gibi şuan değil daha sonra :)

o zaman zamanın olduğunda şöyle güzel bi rota bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.