Şimdi Ara

Bahçe Duvarını Yıkıp Yerine Eşi Benzeri Görülmemiş Akvaryum Yaptırdı (ss+video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
11.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesin full kasko yaptırtımıştır yoksa elemanın biri taş atar o akvaryumu indirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 27 Kasım 2011; 21:16:20 >
  • adamdaki cesarete bak, işerler onun içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

yalnız adam böyle akvaryum yaptırıyor, böyle evi var ama broadway kullanıyor aga bu nedir?

fotoğraf çekilirken o anda oradan geçen bir araba olabilme ihtimali yok diyosun yani
  • çeşme limanın üst tarafında kalıyo yıllardır yazları görüyorum bu evi bizim evin çaprazında kalır kendileri 7/24 kamerayla izlerler bahçeyi.
  • para var huzur var
  • quote:

Orijinalden alıntı: .HonoR.

çeşme limanın üst tarafında kalıyo yıllardır yazları görüyorum bu evi bizim evin çaprazında kalır kendileri 7/24 kamerayla izlerler bahçeyi.

Evinin carprazinda mi yani bu ev

Simdiye kadar saglam kalmissa helal valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çeşme limanın üst tarafında kalıyo yıllardır yazları görüyorum bu evi bizim evin çaprazında kalır kendileri 7/24 kamerayla izlerler bahçeyi.

quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

2 güne azalmaya başlar o balıklar

Yaklaşık 4-5 seneden beri aynı şekilde muhafaza ediyolar
  • temperli camdan modüler yapılmıştır.ayrıca kalınlık 3 - 4 cmdir taşla kırılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

caps koyucamda shopçulara malzeme çıkıcak
  • Biride cikip dememis ki bu video kac yillik boyle broadway kullanmasi normal diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

bu da yaşıyo , bizde yaşıyoz işte ...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Baltalı ilahlar doluşmuş konuya

Bahçe Duvarını Yıkıp Yerine Eşi Benzeri Görülmemiş Akvaryum Yaptırdı (ss+video)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

caps koyucamda shopçulara malzeme çıkıcak

SS Bekleriz o zaman

• 40 bin liraya rus denizkızına giderdim lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

40 bin liraya rus denizkızına giderdim lan

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

bu da yaşıyo , bizde yaşıyoz işte ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtraterrestriaL.

adamdaki cesarete bak, işerler onun içine

adam içmek için yapmamış o akvaryumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

yalnız adam böyle akvaryum yaptırıyor, böyle evi var ama broadway kullanıyor aga bu nedir?

fotoğraf çekilirken o anda oradan geçen bir araba olabilme ihtimali yok diyosun yani

fotoğrafı çeken adam arabanın içinde yahu
  • Konu epey eski ama ben yeni gördüm.
    Arada bir arkadaş yazmış, kimse helal olsun dememiş diye.
    Hepsi birbirinden skindirik, renksiz, beton binaların yapıldığı, en küçük bir çevre düzenlemesinin olmadığı dip dibe evlere alışmış ve normali bu olmuş bizler için böyle bir çalışmayı takdir etmek aklımıza gelmez. Farklı bir şey yapana mal muamelesi yapmayı marifet biliriz de sistem bizi onun önde gideni yapmış.
    Helal olsun yapana. 40.000 TL beton dikeceğine, cesaret edip böyle bir güzellik yapmış.
    Türkiye'de birinin böyle bir şey yapmasına şaşırdım, çünkü çevresine sorsa, onların cevabı buradaki cevaplar gibi olurdu :)
  • Cesaretine hasta kaldım amaonla uğraşacak vakti olur inş dışarda akvaryum bu ülkede bide Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.